Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn uit elkaar: ‘We zijn niet meer de match die we ooit waren’

Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn uit elkaar: ‘We zijn niet meer de match die we ooit waren’

Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn uit elkaar: ‘We zijn niet meer de match die we ooit waren’

Schaatsers Jutta Leerdam (23) en Koen Verweij (31) zijn uit elkaar, laten ze beiden weten op Instagram. Jutta heeft een punt achter de relatie gezet. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren.”

Koen en Jutta uit elkaar

Topschaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij waren sinds 2017 bij elkaar. Helaas kwam er na vijf jaar toch een einde aan de relatie, laten ze allebei weten op hun Instagram.

“Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste. Ik wil me volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen”, schrijft Jutta.

Koen liet ook een statement achter op Instagram. “Na 5 prachtige jaren met Jutta is onze relatie tot een einde gekomen. Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen en ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die we met elkaar hebben gedeeld. Ze is een prachtige powervrouw en zal altijd van Jut blijven houden.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

jutta koen

Lees ook
Komen Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar? ‘Leontine is Marco’s droomvrouw’

Reden van breuk

De reden van de breuk is niet bekendgemaakt. Wel waren er gisteren geruchten dat Koen meerdere malen is vreemdgegaan tijdens zijn relatie met Jutta. Volgens juicequeen Yvonne Coldeweijer zou Koen al jaren vreemd zijn gegaan, eerst in zijn oude appartement. Toen hij en Jutta gingen samenwonen, zou hij met andere vrouwen hebben afgesproken in hotels of in de auto, aldus Yvonne.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram