Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Justin Bieber: ‘Ik ben happy single!’

Justin Bieber: ‘Ik ben happy single!’

Justin Bieber: ‘Ik ben happy single!’

Zanger Justin Bieber is na zijn break-up met Selena Gomez al met meerdere dames aan zijn zijde gespot. Toch is Bieber niet op zoek naar een nieuwe grote liefde momenteel. Dit onthulde de zanger aan Ellen DeGeneres tijdens de Ellen Show.

Tactisch antwoord
Wanneer presentatrice Ellen DeGeneres dé vraag aan hem stelt, en wil weten of hij een vriendin heeft, antwoord Justin tactisch: “Ik ben met niemand aan het daten. Ik ben happy single en ook niet op zoek momenteel.” Het tieneridool werd ondanks dat wél gelinkt aan Lionel Richies dochter Sofia, met wie hij meerder malen gespot is de afgelopen tijd.

Eenzaam
De 22-jarige Justin doet ook uit de doeken dat hij nog nooit tinder of een andere dating app gebruikt heeft. Maar, zo vertelt hij aan Ellen, soms kan op tournee zijn wel eenzaam zijn. In het interview onthult hij dan ook dat hij altijd zijn hond meeneemt op reis, wanneer hij lang van huis gaat.

Tour
Naast deze ontboezemingen kondigt Justin Bieber ook nog een ‘major tour announcement‘ aan. Want na zijn wereldtour, begint de zanger gelijk met een tour langs álle grote stadions in de Verenigde Staten!

Bron: Telegraaf, Twitter.