Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Justin Bieber dumpt opnieuw een huisdier

WAT?! Justin Bieber dumpt opnieuw een huisdier

WAT?! Justin Bieber dumpt opnieuw een huisdier

Justin Bieber lijkt een grote dierenvriend. Hij adopteerde namelijk in het verleden al een hamster, een slang en een aapje en in augustus van vorig jaar nam hij zelfs nog een vierde dier in huis, namelijk zijn hondje Todd. Maar groot blijkt de liefde echter niet te zijn, want de zanger heeft zonet de chowchow weggeschonken aan een van zijn dansers, wat hij eerder ook al deed met de drie andere beestjes.

De reden waarom hij Todd hij nu ook weggeeft? Het beestje zou volgens gossipsite Page Six een aangeboren afwijking hebben aan zijn heup en dringend een operatie nodig hebben. Het kostplaatje? $8.000 of €7.650, een bedrag dat Justin Bieber zeker wel op zijn bankrekening heeft staan, maar de zanger zou geen tijd hebben om het diertje erna te verzorgen. Daarom schenkt hij hondje nu aan een van zijn dansers, genaamd C.J. Salvador.

Crowdfunding

De 25-jarige C.J. was heel enthousiast over het cadeau van Justin, maar hij en zijn ouders kunnen de operatie jammer genoeg niet betalen. Daarom startte hij een crowdfundingpagina op waarop hij fans om hulp vroeg. Op de site is ook te lezen dat als Todd de dure operatie niet kan ondergaan, hij zal ingeslapen moeten worden. Gelukkig hebben de fans van Todd de ernst van de situatie snel ingezien, want de teller staat momenteel al op $8.701.

Vele fans waren wel enorm boos op Justin Bieber, omdat hij het hondje zomaar aan de kant heeft geschoven én zijn danser dan nog niet eens heeft geholpen om de operatie te betalen. C.J. zei echter op sociale media dat boosheid niet nodig is. “Ik heb geen geld aan Justin gevraagd. Wij hebben de hond geadopteerd en Todd is nu onze verantwoordelijkheid“, schreef de danser op Facebook.

Eind goed, al goed!

Lees ook: