Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Justin Bieber deelt gezondheidsupdate: gezicht deels verlamd door syndroom van Ramsay-Hunt

Justin Bieber deelt gezondheidsupdate: gezicht deels verlamd door syndroom van Ramsay-Hunt

Justin Bieber deelt gezondheidsupdate: gezicht deels verlamd door syndroom van Ramsay-Hunt

Het gezicht van zanger Justin Bieber (28) is gedeeltelijk verlamd. Dit komt door het syndroom van Ramsay-Hunt, vertelde hij vrijdag op zijn Instagram. “We weten niet hoelang het gaat duren, maar komt goed.”

Syndroom van Ramsay-Hunt

Door middel van een video op Instagram deelt Justin een update over zijn gezondheid. Eerder deze week zijn er namelijk drie shows van de Canadese zanger verplaatst. “Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt.” Bij deze aandoening raakt de zevende hersenzenuw ontstoken als gevolg van een infectie.

Justin: “Het zorgt ervoor dat mijn gezicht verlamd is.” Dat is ook duidelijk te zien op de video. Een van zijn ogen knippert niet. Ook vertelt hij: “Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht en deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht.”

Lees ook
She said yes: Britney Spears is getrouwd met grote liefde Sam Asghari

Rust pakken

“Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen.” Hij benadrukt dat hij momenteel niet in staat is om op te treden. De komende tijd zal de zanger zijn rust pakken. 

De aandoening zal vanzelf weer overgaan en daar heeft Justin dan ook vertrouwen in. “We weten niet hoelang het gaat duren, maar komt goed”, sluit hij af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: NU.nl | Beeld: Getty Images