Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het eerste jurylid van het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ is bekend

Het eerste jurylid van het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ is bekend

Het eerste jurylid van het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ is bekend

Yolanda Hadid (58), voormalig topmodel, zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model als jurylid. Yolanda heeft niet alleen zelf ervaring als topmodel, ze weet ook hoe het is om meiden op te leiden tot ware supermodellen. Haar dochters Gigi (27) en Bella (25) Hadid hebben een succesvolle carrière in de modellenwereld.

Droom die uitkomt

De van oorsprong Nederlandse Yolanda is superenthousiast. “Het is een droom om voor een nieuw seizoen van HNTM terug te keren naar Nederland. Ik ben blij om mijn ervaring uit mijn inmiddels 40-jarige carrière in de mode-industrie te mogen delen met de volgende generatie. Ik heb echt heel veel zin om het nieuwe topmodel te vinden.”

Gemengde reacties

De reacties op het nieuws dat Yolanda plaats zal nemen in de jury zijn gemengd. Zo zijn een boel fans van het programma en van Yolanda erg enthousiast. “Ja, leuk!!! 🔥🔥 Hopelijk weer een ouderwets goed seizoen”, schrijft een volger.

Ook is er kritiek te lezen op de Instagrampagina van HNTM. “🤔 Een vrouw die al zo vaak plastische chirurgie heeft ondergaan? Is dat het voorbeeld voor deze tijd en jonge modellen… Nee, dat kan niet”, schrijft iemand.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HNTM (@hollandsnexttopmodel)

Lees ook
Oud-winnares Loiza Lamers gaat het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’ presenteren

Nieuwe presentatrice

Eerder maakte oud-winnares Loiza Lamers (27) al bekend dat ze de nieuwe presentatrice van het programma zal worden. Holland’s Next is dit jaar exclusief te zien bij Videoland. En het nieuwe seizoen belooft diverser dan ooit te worden. Iedereen kan en mag meedoen in de race naar een nieuwe topmodel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: BrunoPress