Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Julia Sinning is niet langer vrijgezel: ze vindt liefdesgeluk bij andere Bachelor

Julia Sinning is niet langer vrijgezel: ze vindt liefdesgeluk bij andere Bachelor

Julia Sinning is niet langer vrijgezel: ze vindt liefdesgeluk bij andere Bachelor

De relatie met De Bachelor Tony Junior (32) was niet van lange duur. Maar nu lijkt Julia Sinning (25) toch het geluk te hebben gevonden bij een andere Bachelor. Op Instagram is te zien dat Julia de kerstdagen heeft doorgebracht met Robbert Jonkheer (36). In 2017 deed hij mee aan het populaire datingprogramma.

Tony Junior

Tijdens het seizoen De Bachelor met Tony Junior kwamen Julia’s dates met een andere Bachelor al ter sprake. In het programma was dan ook te zien dat Tony haar even apart wilde spreken hierover. Vanuit hem – maar vooral vanuit de kijkers van het programma – was er enige twijfel over haar oprechtheid. Julia bevestigde meteen dat ze dates met een ander heeft gehad vlak voor het programma. Die andere man was niemand minder dan Robbert Jonkheer, die in 2017 de Bachelor was.

Julia verzekerde Tony dat het een afgesloten hoofdstuk betrof en dat ze open deze ervaring met hem in was gegaan. In de finale-aflevering leek alle twijfel weg bij Tony. Hij koos voor Julia en het seizoen leek romantisch te worden afgesloten. Echter weten we allemaal dat het daarna even anders liep. In de reünie-aflevering bleek dat hun relatie niet lang stand heeft gehouden.

Lees ook:
Love is in the air: deze BN’ers vonden de liefde in 2021

Stralend

Gelukkig voor Julia lijkt ze de liefde toch gevonden te hebben bij Robbert. Hij deelt een romantisch kiekje op zijn Instagrampagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robbert Jonkheer (@robbertjonkheer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress