Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Say what? Julia uit ‘The Bachelor’ is nu ook Miss Nederland

Say what? Julia uit ‘The Bachelor’ is nu ook Miss Nederland

Say what? Julia uit ‘The Bachelor’ is nu ook Miss Nederland

Gisteravond vond de Miss Nederland verkiezing plaats. En wat zag ons oog? De 24-jarige Julia Sinning, je weet wel, vanaf het begin de ongekroonde winnaar van The Bachelor met Tony Junior, is nu de gekroonde Miss Nederland. 

Perfecte plaatje verbreken

Voordat ze meedeed aan de Miss verkiezingen, liet ze weten dat zij met haar deelname het perfecte plaatje wil veranderen. “Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten blijven bewijzen en ik moest blijven presteren, waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. Wat ik deed, was nooit goed genoeg. Ik was nooit goed genoeg. Niets was goed genoeg.”

Julia is de nieuwe Miss Nederland

De jury prees haar als ‘Miss van deze tijd’. “Ze is een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken”, zo luidt het commentaar op de knappe Amsterdamse.

Tekst gaat verder onder post.

Niet alleen Miss Nederland

De eerste finale van de week heeft ze dus al in de pocket, maar aanstaande donderdag zal de spannende finale van The Bachelor uitgezonden worden. Het gaat nog tussen haar en Oriana. Afgelopen aflevering was te zien dat Tony twijfelt aan de oprechtheid van Julia en in de aflevering ervoor bleek al dat de beste vriendin van ons Toon ook zo haar twijfels had. Dus: wie zal het worden?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress