Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Juicy Brangelina nieuws: ‘Paparazzi hielp mee met in scène zetten affaire’

Juicy Brangelina nieuws: ‘Paparazzi hielp mee met in scène zetten affaire’

Juicy Brangelina nieuws: ‘Paparazzi hielp mee met in scène zetten affaire’

Dat het huwelijk van Angelina Jolie en Brad Pitt in 2016 op de klippen liep, is je vast niet ontgaan. Sindsdien zijn de twee sterren verwikkeld in een vechtscheiding. Hiermee eindigen de nieuwtjes zéker niet rondom het famous Hollywood koppel. Nu beweert realityster Spencer Pratt, dat de foto’s waarmee Us Magazine in 2005 bewees dat Brad Pitt en Angelina Jolie een stel waren, destijds in scène zijn gezet.

Inschakelen van paparazzi

Spencer stelt dat een goede vriend van hem voor het blad werkte en op de hoogte was van de deal. Pratt en zijn vrouw Heidi Montag, die bekend werden met realityshow The Hills, zijn zelf ook nooit vies geweest van het inschakelen van paparazzi. De realityster zegt nu dat hij daarmee begonnen is omdat hij wist dat Pitt en Jolie het ook deden. “Mijn twee favorieten beroemdheden zetten de bevestiging van hun affaire in scène, dat zag ik als een teken”, aldus Pratt, die bevestigt dat hij door de jaren heen vrij vaak zelf paparazzibureaus heeft getipt over mogelijke kiekjes van hem en zijn vrouw.

Scheiding Pitt en Jolie

Tijdens de opnames van de film Mrs. en Mr Smith uit 2005 waren er veel geruchten dat hoofdrolspelers Brad Pitt en Angelina Jolie voor elkaar waren gevallen. Pitt was destijds nog getrouwd met Jennifer Aniston. De twee gingen begin 2005 uit elkaar, waarna Pitt inderdaad iets met Jolie kreeg. Ook die relatie hield geen stand: ze kondigden in 2016 hun scheiding aan.

Jaimie Vaes: ‘Als ik de tijd kon terugdraaien was ik niet naar Ibiza gegaan’

Brad slaat oudste zoon

Eén van de redenen voor de scheiding komt voort uit een ruzie tussen vader Brad en oudste zoon Maddox. Angelina beweert dat haar ex hun kind heeft geslagen tijdens een vlucht in een privé jet, nadat hij te veel gedronken zou hebben.

Rechter moet vertrekken

Afgelopen vrijdag werd bekend dat de rechter, die betrokken was bij de scheidingszaak, moet vertrekken. Angelina had om een andere rechter verzocht, omdat hij banden zou hebben met haar ex. Welke consequenties dit heeft voor de zaak en de voogdijregeling rond de kinderen is nog niet bekend.

Zes kinderen

Totdat de voogdij is geregeld, delen de exen de zorg voor hun minderjarige kinderen. Jolie zou de volledige voogdij over de kinderen willen houden en Pitt slechts bezoekrecht onder toezicht willen geven. Het voormalige hollywood-koppel heeft zes kinderen: Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) en de twaalfjarige tweeling Vivienne en Knox. De oudste drie zijn geadopteerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images