Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Juice-oorlog is begonnen: Koen Kardashian roept op Yvonne Coldeweijer te rapporteren

Juice-oorlog is begonnen: Koen Kardashian roept op Yvonne Coldeweijer te rapporteren

Juice-oorlog is begonnen: Koen Kardashian roept op Yvonne Coldeweijer te rapporteren

Let the juice wars begin: via Instagram roept influencer Koen Kardashian iedereen op om roddelkoningin Yvonne Coldeweijer te rapporteren. Koen is helemaal klaar met haar pestgedrag en doet via Instagram een oproep aan al zijn volgers.

Koen begint zijn Instagram Story met een dankwoord: “Lieve vriendinnen. De reacties op mijn story omtrent Yvonne zijn hartverwarmend. Het doet mij goed om te lezen dat er nog zoveel lieve mensen op deze planeet wonen. Dankjewel allemaal.”

‘Het gaat te ver’

Verderop in zijn statement laat Koen weten dat de hele situatie hem heeft doen realiseren dat ‘veel mensen deze vorm van pesten te ver vinden gaan.’ Koen gaat verder: “En toch staan we, als maatschappij, aan de zijlijn te kijken naar een horrorshow. Een show waarin deze vrouw haar zakken vult met dagelijkse pestpartijen. Waarin niemand wat doet. We kijken niet alleen, een groot deel van Nederland steunt dit zelfs en stort maandelijks geld om in een app-groep te zitten waar ze zich kunnen voeden met nog meer ellende van andermans leven.”

Lees ook
Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens, Yvonne?’

Oproep om Yvonne te rapporteren

“Ik begrijp dat we leven in een vrij land. Ik begrijp dat ‘BN’ers ervoor kiezen om in de spotlight te staan’. Maar voor mezelf trek ik hierbij een grens. Dit moet stoppen. Genoeg is genoeg. Daarom roep ik jullie allen op om @lifeofyvonne te rapporteren wegens pesten. Juice verspreiden is 1 ding, structureel mensen mentaal kapot maken een ander. Als land heb ik altijd gedacht dat we stonden voor moraal en als ik kijk naar hoeveel mensen het eens zijn met dat pesten niet mag, begrijp ik gewoon niet hoe dit mens zich moeiteloos staande blijft houden.”

Hij vervolgt: “Als je ook tegen pesten bent, als je vindt dat deze juice cultuur in Nederland echt te extreme vormen aan het aannemen is, help dan mee. Rapporteer dit extra dikke roddelblad en laten we hopen dat Instagram wellicht ingrijpt. Dankjewel.”

In een video van zijn scherm laat Koen stap voor stap zien hoe je een account op Instagram rapport wegens pestgedrag. Als genoeg mensen het account Life of Yvonne rapporteren, zal Instagram hier iets mee doen. Er bestaat een kans dat Yvonne haar account kwijtraakt, als Instagram het eens is met Koen.

De tekst gaat verder onder deze afbeelding

Koen Kardashian

‘Ik stond op een heel ver punt er een einde aan te maken’

Koen sluit zijn actie af met de woorden: “Ps: mocht deze actie niks opleveren, hoop ik in ieder geval dat meer supporters van dit helse kanaal een beetje wakker worden geschud. Jullie spekken haar met je hard verdiende centen, zij lacht zich suf. Ik stond op een heel ver punt er een einde aan te maken door haar en kan garanderen dat vroeg of laat de consequenties van pestgedrag niet goed gaan aflopen. Bewustwording is key.”

De (voorlopig) laatste Story die Koen geplaatst heeft is een gezellige foto van een poserende Koen met een lekkere lunchsalade. Maar de oplettende kijker ziet dat in de muziek die hij bij de story plaatste nog een kleine, laatste sneer naar Yvonne zit. To be continued…

Koen Kardashian

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram Koen Kardashian | Beeld: Brunopress/ Instagram