Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Journalist Suus Ruis over een opvallende Insta-post van Anna Nooshin: ‘Zeggen dat iemand een coke-hoofd heeft, is niet heel aardig’

Journalist Suus Ruis over een opvallende Insta-post van Anna Nooshin: ‘Zeggen dat iemand een coke-hoofd heeft, is niet heel aardig’

Journalist Suus Ruis over een opvallende Insta-post van Anna Nooshin: ‘Zeggen dat iemand een coke-hoofd heeft, is niet heel aardig’

Speciaal voor Flair schrijft journalist Suus Ruis wekelijks een zalige column over (show)nieuws dat haar opviel en waar ze gewoon over móest schrijven. Deze week stort ze zich op een recente Instagramfoto van Anna Nooshin én het commentaar dat de presentatrice daarop kreeg.

“Ik ben geen groot fan van Anna Nooshin. Sorry. Ik vind haar prachtig hoor (net iets minder prachtig dan toen er nog een klein beetje spek op haar botten zat, maar nog steeds zou ik mijn moeder verkopen voor dat lijf), maar ze komt niet echt sympathiek over. Daarnaast kan ik niet zo goed tegen perfect en gesponsord en 24/7 overdacht – precies de reden dat ik geen enkele Kardashian of Jenner meer volg.

De tepel-foto van Anna op Instagram zag ik dan ook niet zelf, iemand attendeerde mij op het plaatje in kwestie. Je hebt die foto (en de ophef die ontstond) gemist? Ik praat je bij.

‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er iemand zou gaan vallen over de borsten, figuurlijk gezien’

Anna postte een foto waarop ze haar (gesponsorde? met korting gekregen?) Christian Dior tas showt. In een crèmekleurige jurk waar ze overduidelijk geen beha onder droeg – haar tepels prikten er nogal opzichtig doorheen. De meeste volgers reageerden met ‘Ooooo, wat een mooie tas!’ of ‘Supergave jurk! Van welk merk?’

Maar je kon er natuurlijk op wachten dat er iemand zou gaan vallen over de borsten (figuurlijk gezien). Mensen vroegen haar of ze haar beha soms kwijt was, of wezen haar heel hulpvaardig op haar mogelijke chaotische natuur (‘Je bent je beha vergeten’). Daar vielen de echte hardcore Anna-fans natuurlijk weer over (‘Je bent gewoon jaloers!’/ ‘Ze mag toch zeker zelf wel weten of ze een beha draagt!’/ ‘Die tepels zijn niet seksueel bedoeld’), dus er ontstonden twee kampen. Heel heftig allemaal.

‘Als je niets aardigs kunt zeggen, zeg je maar niets, zei mijn oma altijd’

Maar er was één reactie die het allermeeste stof deed opwaaien. Ene Ger zei dat Anna een coke-kop had. Toen tig volgers vervolgens over Ger heen vielen (‘zeker omdat ze een beetje ingevallen wangetjes heeft, nou, ze is gewoon slank’) haalde hij virtueel zijn schouders op en zei dat hij zelf jarenlang verslaafd was geweest en het in haar herkende. Best een beschuldiging natuurlijk, en nogal pijnlijk als het niet waar is. Maar ja, heel eerlijk gezegd heb ik die geruchten ook wel eens gehoord. En als je kijkt naar de start van Expeditie Robinson in 2016, zie je dat Anna echt flink is afgevallen. Cocaïne kan daar natuurlijk een oorzaak van zijn. Maar ja, een komkommer snacken in plaats van Dorito’s ook.

De tekst gaat verder onder de foto.

Of het waar is of niet: het is Anna’s eigen zaak. Wat mij betreft had deze Ger zijn reactie lekker voor zich moeten houden. Ik vind negatief commentaar op Instagram-posts altijd vreselijk overbodig. Als je niets aardigs kunt zeggen, zeg je maar niets, zei mijn oma altijd. En zeggen dat iemand een coke-hoofd heeft is natuurlijk niet heel aardig.

Lees ook
Journalist Suus Ruis over de populariteit van Meghan: ‘Ze kan wel wat goodwill gebruiken’

En voor wat betreft de tepels: Tja, ik heb tien seizoenen Rachel in Friends overleefd, dit kon er ook nog wel bij. Misschien zat er dit keer, in tegenstelling tot haar 6000 eerdere bikinifoto’s op Insta, inderdaad niets exhibitionistisch achter. Ik bedoel, die jurk zag er niet heel warm uit, en de lente zet vooralsnog niet echt door. En die tas die ze liet zien, was weliswaar mooi en van Dior, hij was veel te klein voor een warm vest.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Suus Ruis | Beeld: ANP