Array ( [0] => cURL error 35: Peer reports it experienced an internal error. )
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Josje Huisman geen happy single

Josje Huisman geen happy single

Josje Huisman geen happy single

In een openhartig interview met Grazia TV heeft Josje Huisman een boekje open gedaan over haar liefdesleven. Ze doet uit de doeken geen man nodig te hebben om een gelukkig leven te leiden en laat weten geen moeite te hebben met single zijn tijdens Valentijn. Maar de blondine heeft met iets anders wél moeite, en dat is de term ‘happy single’!

Nooit meer een man
De 30-jarige Josje vertelt aan Grazia: “Laatst werd het me weer gevraagd: ‘Dus jij bent een happy single?’ Ik krijg daar gewoon uitslag van, die term, happy single! Tuurlijk heb ik een superfijn leven alleen, en ben ik heel happy. Maar wil dat zeggen dat ik nooit meer een man in mijn leven wil? Nee. En wil dat zeggen dat ik wanhopig op zoek ben? Nee, het is gewoon goed zo.”

Diepere connectie
Huisman zou dus als vrijgezel door het leven gaan momenteel. Het is duidelijk dat Josje goed voor ogen heeft wat ze voor man in haar leven zou willen.  “Nee, ik ben niet aan het daten. Wat ik wil, is een diepere connectie. Dat vrijblijvend aankloten is er wel een beetje vanaf bij mij. Als je de vibe niet hebt in het begin, is de kans klein dat je het in een later stadium wel voelt.”

 

Bron: Grazia

Lees ook: