Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Josje gaat nu als brunette door het leven

Josje gaat nu als brunette door het leven

Josje gaat nu als brunette door het leven

We moesten even met onze ogen knipperen toen we Josjes nieuwste Instagrampost bekeken. Josje schitterde gisteren tijdens Halloween namelijk als een zombie/skelet met bruine haren. Een serieuze aanpassing voor iemand die zeven jaar geleden gedoopt werd tot ‘de blonde’ van K3.

Eerst leken de bruine lokken ons gewoon een onderdeel van haar halloweenkostuum, maar aan het bijschrift te zien, lijkt het wel degelijk om Josjes permanente haarkleur te gaan: ‘Wanneer je haarkleur (eindelijk) bij je wenkbrauwen èn de rol die je speelt past. Iedereen blij De make up is overigens minder permanent!..’

Josje zal van 10 december tot en met 2 januari de rol van Belle vertolken in de Vlaamse musical ‘Belle en het Beest’. Aangezien Belle geen blonde, maar een bruine haardos heeft, zou Josje een pruik moeten dragen… of gewoon lekker haar eigen haren bruin laten verven, natuurlijk. Eén ding is zeker: ze probeert het imago al een tijdje van zich af te schudden, maar nu is het K3’tje in Josje écht nergens nog te bespeuren.

 

https://www.instagram.com/p/BMPZLJXgyS-/?taken-by=josjecoos

https://www.instagram.com/p/BMPV5qhA0jR/?taken-by=josjecoos

Bron: Instagram

Lees ook: