Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Bachelorel’ nummer zoveel: ook Jordy haalt hard uit naar Gaby en cancelt hun dateplannen

‘Bachelorel’ nummer zoveel: ook Jordy haalt hard uit naar Gaby en cancelt hun dateplannen

‘Bachelorel’ nummer zoveel: ook Jordy haalt hard uit naar Gaby en cancelt hun dateplannen

Nadat in reünie van ‘De Bachelorette’ bleek dat de relatie tussen Gaby Blaaser en ‘winnaar’ Joey niet was geworden wat ze gehoopt hadden, leek er voor een eerdere afvaller van het programma plots weer hoop. Gaby bekende spijt te hebben van het wegsturen van Jordy en zei opnieuw met hem op date te willen. Jordy wilde wel en wachtte geduldig, maar laat nu weten dat die date er tóch niet meer gaat komen.

‘Bachelorette’-rel

Een week na het moddergooien tussen Gaby en Joey is het tijd voor het volgende Bachelorette-relletje. Want ook Jordy is nu echt klaar met Gaby, die volgens meerdere kandidaten mogelijk niet op zoek was naar de liefde in het programma, maar naar nieuwe carrièrekansen.

‘De date staat gepland’

Vorige week donderdag liet Jordy nog trots aan RTL Boulevard weten: “Toen ik haar zag, dacht ik: de vonk is er nog. […] Tijdens de reünie hebben we zo min mogelijk tegen elkaar gezegd, zodat we veel te vertellen hebben als we elkaar weer zien. […] De date staat gepland. We gaan elkaar binnenkort zien en dan hebben we alle tijd van de wereld.” Die tijd lijkt hem echter niet gegund, want Gaby is ogenschijnlijk volop aan het daten met de ex-man van een voormalige collega en vriendin.

Date ‘afgeblaasert’

Op Instagram haalt hij nu hard uit naar de momenteel meest besproken blondine van ons land. Ook hem is namelijk ter oren gekomen dat Gaby meerdere keren zoenend gespot is met een ander. De casanova steekt dan ook zijn middelvingers op naar de camera en laat weten: “Blijf altijd trouw aan jezelf. De mazzel.” Op een tweede foto is te zien hoe Gaby Blaaser geniet van een gezellig diner met een andere man (die behoorlijk lijkt op déze man die volgens de geruchten inderdaad haar nieuwe liefde zou zijn) Wanneer we verder kijken is dan ook een foto te zien van Gaby met de desbetreffende man op het terras.

Jordy de held

Zijn medekandidaten hebben niets dan lof voor de actie van Jordy. Zo laat winnaar Joey weten: “Hahahah, held”. Niek, die tweede werd en ook niet meer te spreken is over Gaby en haar acties, kan zich daar alleen maar bij aansluiten: “Dat ging heel snel van nul naar honderd”. Sommige volgers vinden het echter niet erg classy dat Jordy dit publiekelijk uitvecht met Gaby.

Onzeker over nieuwe poging

In de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels liet Gaby vorige week al weten niet honderd procent zeker te weten of ze nog wel voor die nieuwe date moest gaan. “Ik weet het niet. Misschien is het eigenlijk wel goed zoals het nu is. Ik zou het niet uit de weg gaan om Jordy nog een keer te zien. En daarnaast vind ik Niek echt een schat. Verder is het voor mij klaar.”

Lees ook
Inderdaad een vonk tussen Rick en Gaby? Brandsteder reageert voor het eerst op geruchten

‘Niet aan het daten’

Hoewel de bewijzen van een romance tussen Gaby en haar nieuwe vlam zich opstapelen, beweert haar management nog steeds dat er van een relatie geen sprake is. “Ze hebben geen relatie en zijn ook niet aan het daten”, klonk een verklaring vorige week. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voor er iets ‘Instagram Official’ wordt. Gaby, we’re watching you. 😉

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still