Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jonge vrouw (22) doet aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

Jonge vrouw (22) doet aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

Jonge vrouw (22) doet aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

Een 22-jarig vrouw heeft maandag aangifte gedaan tegen zanger Marco Borsato (54). De vrouw zegt dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door hem, meldt De Telegraaf

Aangifte tegen Marco Borsato

De vrouw doet aangifte tegen Marco Borsato en beschuldigt hem van seksueel misbruik. Het misbruik duurde volgens haar van 2014 tot 2019; zij was een gedeelte van die tijd zelf minderjarig. De zedenpolitie in regio Midden-Nederland onderzoekt nu de zaak. Marco heeft zelf ook gereageerd op de aangifte.

“Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, laat Marco weten via zijn advocaat Gerrit-Jan Knoops. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Lees ook
Marco Borsato heeft eindelijk gereageerd op heftige geruchten en vraagt justitie om onderzoek

Onderzoek OM

De advocaat van Marco Borsato liet vorige week weten dat Marco het OM heeft gevraagd om onderzoek te doen naar de bron van de geruchten over grensoverschrijdend gedrag. Hij liet weten dat Marco alle beschuldigingen ontkent.

Al langere tijd gingen namelijk geruchten dat Marco Borsato grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij minderjarige meisjes. Onder andere Dennis Schouten en Jan Roos praatten hierover in hun programma RoddelPraat. Ook Yvonne Coldeweijer verspreidde veel roddels over Marco Borsato. Zij is echter niet bang voor een aangifte, mocht ze aangeklaagd worden voor smaad en laster. Ze geeft aan dat ze genoeg bewijs heeft van een betrouwbare bron.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: AD.nl | Beeld: BrunoPress