Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na Amber Heard nu ook Johnny Depp in hoger beroep in rechtszaak met ex

Na Amber Heard nu ook Johnny Depp in hoger beroep in rechtszaak met ex

Na Amber Heard nu ook Johnny Depp in hoger beroep in rechtszaak met ex

Net wanneer je dacht dat de beroemde rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard van een aantal weken terug voorbij was, zijn er wéér nieuwe updates rondom de trial. Na Amber Heard, is nu ook Johnny Depp in hoger beroep gegaan. Het einde van het gevecht tussen de twee is dus nog lang niet in zicht…

Rechtszaak Johnny Depp tegen Amber Heard

In de veelbesproken rechtszaak – waarvan bijna de hele wereld ‘m volgde – kwam mr. Depp uiteindelijk als winnaar uit de bus. Hij kreeg zo’n vijftien miljoen (!) dollar op zijn rekening gestort aan schadevergoeding. Amber zou hij ongeveer twee miljoen moeten betalen – maar, dat ziet de acteur niet zitten en besluit om in hoger beroep te gaan. De reden dat Amber überhaupt het (enorme) bedrag moet krijgen, is omdat de advocaat van Johnny de beschuldigingen van misbruik van de actrice een ‘hoax’ noemde.

Lees ook
Gemengde gevoelens bij Amber Heard en Johnny Depp na oordeel rechtszaak: ‘Mijn hart is gebroken’

Hoger beroep

Does it ever stop? Blijkbaar niet, want Amber en haar team lieten weten nog lang niet klaar te zijn met de gehele zaak. De actrice en haar advocaten hebben de documenten van haar filing voor hoger beroep ingeleverd, wat betekent dat de zaak binnenkort weer gaat lopen. Aan TMZ vertelden ze: “We geloven dat de rechtbank fouten heeft gemaakt en at stond een rechtvaardig en eerlijke vonnis in de weg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.