Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny Depp beschuldigd van seksueel misbruik: ex Amber Heard gepenetreerd met een glazen fles

Johnny Depp beschuldigd van seksueel misbruik: ex Amber Heard gepenetreerd met een glazen fles

Johnny Depp beschuldigd van seksueel misbruik: ex Amber Heard gepenetreerd met een glazen fles

De rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex Amber Heard heeft aangespannen is nog maar net begonnen, maar de gemoederen lopen nu al hoog op. Amber heeft haar ex-man namelijk beschuldigd van seksueel misbruik. Dinsdag vertelde haar advocaat namelijk dat ze tijdens haar huwelijk met de acteur seks onder dwang zou hebben gehad. 

Beschuldiging van seksueel misbruik

Er vond al eerder een rechtszaak plaats waarin uitgebreid werd besproken welke incidenten er zouden hebben plaatsgevonden. De twee beschuldigden elkaar toen al van het gebruik van geweld. Seksueel geweld werd daarbij, door beide partijen, niet genoemd. Toch treedt Amber nu naar buiten met een beschuldiging van seksueel misbruik.

Haar advocaat beschrijft één van de momenten die volgens Amber het heftigst was. Die zou hebben plaatsgevonden tijdens een verblijf in Australië, kort voordat Johnny en Amber hun scheiding openbaar maakten. Het zou compleet uit de hand zijn gelopen tussen de twee, toen Johnny ongeveer acht tot tien XTC-pillen had genomen. Daarop zou hij Heards nachtjapon van haar lijf hebben gescheurd en haar gepenetreerd hebben met een glazen fles.

Lees ook
Oordeel uit, aandacht aan: nieuwe cursus voor omgaan met slachtoffers seksueel geweld

Reactie op de aantijging

Depps advocaten hebben direct op de beschuldiging gereageerd. Zij zeggen dat het niet waar is. Bovendien noemen ze het verdacht dat Amber niet eerder met deze aantijgingen naar buiten is gekomen. Depp beweerd dat hij het slachtoffer was van geweld en misbruik, niet Heard.

De vorige zaak verloor Depp. Deze nieuwe zaak heeft hij daarop direct aangespannen tegen zijn ex-vrouw. De uitkomst van de zaak gaat om grof geld. Depp eist namelijk 50 miljoen dollar (46 miljoen euro) van haar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress