Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny de Mol over zaak tegen ex: ‘Oneerlijkheid giert door m’n lijf’

Johnny de Mol over zaak tegen ex: ‘Oneerlijkheid giert door m’n lijf’

Johnny de Mol over zaak tegen ex: ‘Oneerlijkheid giert door m’n lijf’

Johnny de Mol (42) probeert zijn rug recht te houden in de zaak tegen zijn ex-verloofde Shima Kaes. “Ik had deze aangifte nooit zien aankomen, zeker omdat we af en toe nog gewoon contact hadden”, reageert hij op de zaak in de nieuwste LINDA. 

Johnny de Mol en Shima Kaes

Het stel was van 2014 tot 2015 samen en in die tijd zouden er verschillende geweldsincidenten hebben plaatsgevonden. Eind 2020 deed Shima aangifte voor poging tot mishandeling en doodslag, die zaak wordt nu nog onderzocht. Na die aangifte  deden Johnny de Mol en vader John de Mol aangifte wegens afdreiging en daarop deed de advocaat van Shima weer aangifte tegen valse aangifte. Er werd een kort geding aangespannen tegen De Staat omdat het niet onafhankelijk zou zijn en Shima haar kant verscheen veel in de media. Johnny de Mol bleef stil.

‘De oneerlijkheid giert door mijn lijf’

In de nieuwe LINDA. geeft hij toe dat hij ervoor gekozen heeft om nergens op te reageren: “Maar dat is knap lastig. Soms denk ik: er komt ooit een moment dat ik het hele verhaal doe, maar eigenlijk is het veel beter hoe we het tot nu toe hebben gedaan. Het gewoon laten,” zegt De Mol. “Maar die oneerlijkheid giert wel door m’n lijf.”

Onverwachte aangifte

De Mol zegt ook behoorlijk geschrokken te zijn dat zijn ex aangifte deed. “Ik had nooit zien aankomen dat ik geconfronteerd zou worden met de beschuldiging van zware mishandeling en poging tot doodslag. Als je mij echt wilt raken of pakken, dan moet je met zoiets komen.”

Lees ook: 
Johnny de Mol in gevraagd naar beschuldigingen door ex: ‘Relatie verdiende geen schoonheidsprijs’

‘Zware beschuldiging rauw op je dak’

De presentator vindt het vooral moeilijk omdat hij en Shima af en toe contact hadden. “Zo heeft mijn ex me gecondoleerd toen mijn oma overleed, heeft ze me gefeliciteerd toen Anouk en ik ons verloofden en ook nog toen Anouk zwanger was. Dan komt zo’n hele zware beschuldiging bijna zes jaar na dato heel rauw op je dak vallen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress