Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny de Mol reageert op perikelen rond The Voice of Holland: ‘Er is veel emotie’

Johnny de Mol reageert op perikelen rond The Voice of Holland: ‘Er is veel emotie’

Johnny de Mol reageert op perikelen rond The Voice of Holland: ‘Er is veel emotie’

Johnny de Mol heeft laten weten dat hij het heel moeilijk vindt dat hij maandag in zijn talkshow HLF8 de perikelen rond The Voice of Holland zal moeten gaan bespreken, want zijn familie is hierbij betrokken. “Maar ja we zijn een talkshow en dan móet je het er over hebben”, vertelde hij in de Goedemorgen 100% NL show op radiozender 100% NL. Volgens de presentator is er “veel emotie” bij zijn familie.

Dubbel gevoel

“Het is absoluut een dubbel gevoel omdat er ontzettend veel speelt. En dat is natuurlijk voor heel veel partijen heel vervelend met name de kandidaten die hier te maken mee hebben gehad. Dat wens je niemand toe”, vertelt Johnny. “En aan de andere kant is er natuurlijk ook emotie bij de familie. Dus het is heel dubbel.”

Contact met familie

Afgelopen weekend kwam Johnny terug van zijn vakantie en is de presentator gelijk bij zijn tante Linda langs geweest. Linda is de (nu ex-) partner van Jeroen Rietbergen, die bandleider was bij The Voice of Holland. Rietbergen heeft zaterdag al erkent dat hij achter de schermen van het televisieprogramma ongepast gedrag heeft getoond. ‘Uiteraard bespreek je dat met elkaar’, vertelt Johnny. Ook heeft Johnny contact met zijn vader John. “Dat zal vandaag nog wel een paar keer gebeuren”, laat hij weten.

Lees ook
Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn uit elkaar: ‘Ik zit in een verschrikkelijke nachtmerrie’

Afwachten

Wel laat Johnny de Mol weten dat hij denkt dat het belangrijk is om vooral niet te vroeg te gaan oordelen. Hij denkt dat het verstandiger is om eerst de uitzending van BOOS af te wachten, waarin de perikelen rond The Voice of Holland worden behandeld. Ook wil de presentator graag het onafhankelijke onderzoek afwachten, dat in het leven is geroepen door RTL en producent ITV. “Voordat we allemaal insinuaties gaan doen en voordat we allerlei dingen gaan overnemen en wijzen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress