Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny de Mol keert weer terug op televisie

Johnny de Mol keert weer terug op televisie

Johnny de Mol keert weer terug op televisie

Johnny de Mol keert in oktober terug op televisie. Op SBS6 zal hij vanaf woensdag 12 oktober te zien zijn met het programma Restaurant Misverstand. Dat bevestigt een woordvoerster van Talpa desgevraagd aan het ANP.

In Restaurant Misverstand runnen relatief jonge mensen met verschillende vormen van dementie gezamenlijk een eetcafé. De meesten hebben geen enkele ervaring in de horeca, maar in voorgaande seizoenen werden zij bijgestaan door chefkok Ron Blauw en De Mol als presentator.

Terugkeer Johnny

Het is voor Johnny  zijn terugkeer op televisie nadat hij eind april in zijn talkshow HLF8 had meegedeeld voorlopig te stoppen met het presenteren van die show. Dat deed de 43-jarige presentator na een nieuwe beschuldiging van wangedrag. Hij zal bij dit programma nog niet terugkeren als presentator.

Deze anonieme aangifte volgde op een eerdere aangifte van Johnny’s ex Shima Kaes, die hem beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015.

Lees ook
BOOS: John de Mol wist mogelijk van meer meldingen over Jeroen Rietbergen

De presentator heeft de beschuldigingen van zijn ex altijd ontkend. De aantijgingen die in april tegen hem gedaan werden, noemde Johnny eveneens “vals”. Het Openbaar Ministerie doet in beide zaken nog onderzoek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress