Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó zien de (onbekende) broer en zus van Johnny de Mol eruit

Zó zien de (onbekende) broer en zus van Johnny de Mol eruit

Zó zien de (onbekende) broer en zus van Johnny de Mol eruit

Het is niet zo gek dat Johnny de Mol net als zijn ouders John de Mol en Willeke Alberti, en zijn tante Linda de Mol ook in de schijnwerpers is gestapt. Maar niet iedereen in zijn familie wilde de showbizz in. De broer en zus van Johnny de Mol hebben namelijk voor een heel ander leven gekozen. 

Johnny de Mol kennen we natuurlijk allemaal wel, maar zijn broer en zus, Kaj en Daniëlle zijn daarentegen helemaal niet bekend. Johnny mag dan wel het enige kind zijn van John en Willeke, maar zijn moeder kreeg ook nog twee andere kinderen met twee verschillende mannen.

AFAS LIVE

In oktober 2019 stonden de drie kinderen samen op het podium in een uitverkocht AFAS LIVE, samen met hun moeder Willeke. De vier zongen samen een liedje ter ere van het 60-jarig jubileum van hun moeder. “Dít is mijn mooiste cadeau. Wat wil een moeder en familiemens nog meer? Wat een geluk!”, zei de zangeres na afloop van het concert.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Willeke Alberti (@albertiwilleke)

Kaj Lerby

In 1983 werd Kaj Lerby geboren. Hij komt uit het huwelijk met voetballer Søren Lerby. Inmiddels heeft Kaj ook al een eigen gezin. Hij is getrouwd met Hannah en samen hebben ze zoontje Finn en dochter Mila gekregen. In tegenstelling tot oudere broer Johnny werkt Kaj niet in de showbizz, maar in het sportmanagement. Maar dat is natuurlijk niet zo vreemd als je vader voetballer is.

Daniëlle Oonk

Willeke kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress