Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Help, mijn man is John Williams!’ Dít is de vrouw die de RTL-presentator al 18 jaar gelukkig maakt

‘Help, mijn man is John Williams!’ Dít is de vrouw die de RTL-presentator al 18 jaar gelukkig maakt

‘Help, mijn man is John Williams!’ Dít is de vrouw die de RTL-presentator al 18 jaar gelukkig maakt

Wekelijks ontpopt presentator John Williams (51) zich tot relatietherapeut in de kijkcijferknaller ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ (lekkere uitzending weer gisteren, John!). Maar hoe zit het eigenlijk met zijn eigen liefdesleven, waar hij vrijwel nooit iets over loslaat… Is er iemand die John’s hart sneller laat kloppen?

John Williams’ vriendin

Jazeker, die vrouw bestaat en ze heet Priscilla. Van een nieuwe liefde kunnen we al lang niet meer spreken: het stel is al ruim achttien jaar (!) gelukkig samen. John heeft zijn vriendin ontmoet toen hij zich nog volop in het uitgaansleven begaf. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend en er was meteen een vonk.

Kinderwens

John liet in het verleden wél meermaals vallen graag vader te willen worden, maar helaas is die droom (nog) geen werkelijkheid geworden. “Een kind is welkom, maar we voelen ons niet incompleet zonder. We gaan daar dus geen medisch circuit voor in”, vertelde hij eerder in LINDA. magazine.

Lees ook
Kijkers ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ met mond vol tanden: ‘Zit Marcel al in een Blijf-van-mijn-lijf-huis?’

‘We zijn klaar voor het ouderschap’

Ook aan Story vertelde John een aantal jaar geleden nog altijd te hopen op een kindje. “Priscilla en ik zijn nu vijftien jaar samen en de afgelopen jaren hadden we geen van beiden de behoefte om ouders te worden. Maar dat is veranderd. We zijn nu klaar voor het ouderschap. Het lijkt me heerlijk om een zoon of dochter te hebben! En dat geldt ook voor Priscilla; we zijn beiden naar dit moment toegegroeid. Al moet een kind je wel gegund zijn, er zijn genoeg stellen bij wie het niet lukt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

john williams priscilla

john williams priscilla

john williams priscilla

Bron: STORY | Beeld: ANP, Peter Smulders