Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > John van den Heuvel: ‘Jeugdzorg moet situatie Lil’ Kleine onderzoeken’

John van den Heuvel: ‘Jeugdzorg moet situatie Lil’ Kleine onderzoeken’

John van den Heuvel: ‘Jeugdzorg moet situatie Lil’ Kleine onderzoeken’

John van den Heuvel heeft zich uitgesproken over de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door rapper Lil’ Kleine. In de Veronica Inside Ochtendshow vertelt de misdaadjournalist dat hij vindt dat Jeugdzorg polshoogte moet gaan nemen in het gezin van het bekende stel.

Vermeende mishandeling

Op Ibiza zou Jaimie mishandeld zijn door Lil’ Kleine, en zou hun zoontje Lío Zion aanwezig zijn geweest toen de narigheid in de hotelkamer plaatsvond. De rapper werd opgepakt, maar de rechtszaak is inmiddels geseponeerd. Het stel reageerde al in een statement, waarin ze stellen dat er niks waar is van de geruchten. “De verhalen zijn te pijnlijk”, zei Jaimie onder andere in de video.

Jeugdzorg

John van den Heuvel vindt dat deze zaak net als andere behandeld zou moeten worden. “Als je ziet hoe Jeugdzorg er soms bovenop zit, ik krijg daar veel brieven en mails over – dat je je soms afvraagt: ‘slaat dat niet een beetje door?’ – dan mag je hier ook wel eens eventjes gewoon gaan praten”, vertelt Van den Heuvel in de ochtendshow.

Lees ook:
Jaimie Vaes en Lil’ Kleine doen samen oproep na vermeende Ibiza-rel: ‘Dit moet gewoon stoppen

Voorbeeldfunctie

Volgens de journalist is Lil’ Kleine al niet van ‘onbesproken gedrag’. “En dat hoeft ook niet. Een rapper of artiest moet gewoon z’n eigen ding doen”, meent John van den Heuvel. “Maar als je heel dicht tegen bepaalde criminelen aanzit, ik heb foto’s gezien vanuit Dubai waarmee hij zich omringt, dan vind ik dat ook niet echt een grote voorbeeldfunctie hebben”, benadrukt hij.

‘Zwaar georganiseerde misdaad’

Van den Heuvel gaat een stapje verder met zijn uitspraken, en vertelt dat de personen met wie Lil’ Kleine zich omringd niet te vertrouwen zijn. “Zwaar georganiseerde misdaad, drugshandel, gelieerd aan liquidaties, daar gaat hij gewoon mee om. Ik vind dat niet heel slim. Dat wil niet zeggen dat hij daar ook deel van uitmaakt, maar hij schurkt er wel tegenaan”, aldus de misdaadverslaggever.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Bart Honingh