Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > John Travolta deelt hartverscheurend nieuws: vrouw Kelly Preston (57) overleden

John Travolta deelt hartverscheurend nieuws: vrouw Kelly Preston (57) overleden

John Travolta deelt hartverscheurend nieuws: vrouw Kelly Preston (57) overleden

De Amerikaanse actrice Kelly Preston is op 57-jarige leeftijd overleden. Haar man, de acteur John Travolta, maakte het verdrietige nieuws via Instagram. In zijn bericht onthulde hij dat Kelly al twee jaar aan borstkanker leed.

Ziek in stilte

Het was niet algemeen bekend dat Preston aan de ziekte leed. Travolta zei dat zijn vrouw, die zondag overleed, er voor had gekozen haar worsteling met kanker privé te houden. “Het is met een zwaar hart dat ik u vertel dat mijn mooie vrouw Kelly haar twee jaar durende strijd met borstkanker heeft verloren. Ze vocht een moedig gevecht met de liefde en steun van zovelen. Kelly’s liefde en leven zullen altijd herinnerd worden. Ik zal de tijd nemen om er te zijn voor mijn kinderen, die hun moeder hebben verloren. Vergeef me als u een tijdje niets van ons hoort.”

Mooie woorden van dochter

Ella Travolta, de 20-jarige dochter van Kelly en John, deelt op Instagram een prachtig bericht voor haar moeder. “Mam, je hebt ons leven zo mooi gemaakt en ik weet dat je dat altijd zult blijven doen. Ik hou zoveel van je mama. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo moedig, sterk, mooi en liefdevol is als jij. Iedereen die het geluk heeft gehad je te kennen of ooit in je aanwezigheid is geweest, zal het ermee eens zijn dat je een baken van licht bent dat nooit ophoudt te schijnen.”

Hollywoodstel

Een woordvoerder van de familie laat weten: “Ze was een bruisende, mooie en liefdevolle ziel die heel veel om anderen gaf en die alles wat ze aanraakte tot leven bracht. We hopen dat iedereen de wens van de nabestaanden respecteert voor hun behoefte aan privacy in deze tijden.” John was ongetwijfeld de bekendste van het stel, maar ook Kelly kende een glansrijke Hollywood-carrière. Ze speelde onder meer de film Jerry Maguire, met Tom Cruise, en in de tienerklassieker What a Girl Wants uit 2003, met de inmiddels enigszins ontspoorde Amanda Bynes.

Tweede grote verlies

Het is het tweede grote verlies voor John en zijn gezin. Jett Travolta, John en Kelly’s eerste zoon, stierf begin 2009 tijdens een vakantie op de Bahama’s. De zestienjarige, die leed aan epilepsie en autisme had, kwam met zijn hoofd op de rand van een bad terecht toen hij viel tijdens een toeval. John en Kelly hebben de dood van hun zoon niet vaak in de media besproken, maar staan elk jaar op sociale media wel stil bij zijn verjaardag op sociale media.

Lees ook
Shorttrackster Lara van Ruijven (27) overleden aan gevolgen auto-immuunziekte

Nét geen 30-jarig jubileum

Preston had na haar huwelijk met acteur Kevin Gage een relatie met George Clooney en verbrak haar verloving met Charlie Sheen. In 1991 trouwde ze met Travolta en kreeg ze met de acteur zoon Jett (1992-2009), dochter Ella Bleu (2000) en zoon Benjamin (2010). John blijft nu alleen over met dochter Ella en zoon Benjamin (9).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to our sweetest Jetty, we love you!! ?✨

Een bericht gedeeld door Kelly Preston (@therealkellypreston) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress