Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! John Mayer is nu ook een beauty vlogger

WAT?! John Mayer is nu ook een beauty vlogger

WAT?! John Mayer is nu ook een beauty vlogger

John Mayer, een beauty vlogger? Yes, it’s a thing! Geloof het of niet, maar de muzikant trok gisteren naar Snapchat om zijn huidverzorgingsroutine en favoriete beauty hacks te delen.

In een reeks van snaps met de titel ‘Skincare Secrets with John’ toont Mayer hoogstaande beauty-technieken om zijn huid klaar te maken voor een optreden. Hij brengt ook de producten in beeld die het volgens hem allemaal helpen gebeuren.

“Een heleboel mensen vragen me steeds wat het geheim is achter mijn stralende huid”, zegt de muzikant in zijn inleiding. Al vindt hij het zelf altijd heel raar als mensen hem dat vragen, heeft hij toch besloten om toch zijn avondroutine te delen met zijn fans. Hierop lanceert hij een indrukwekkende reeks van tips and tricks die ons eigen beautyritueel ten schande brengt. Met zijn haren achterover gehouden door een bandana, spreekt hij zijn volgers toe als een professional. Zo raadt hij aan om je oogserum niet enkel rond de ogen aan te brengen, maar op je hele gezicht.  Is dit echt of maakt hij een grapje? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Lees ook: