Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johan Derksen over tonnen verdienen bij ‘Vandaag Inside’: ‘Ik zit hier om één reden: om de poen’

Johan Derksen over tonnen verdienen bij ‘Vandaag Inside’: ‘Ik zit hier om één reden: om de poen’

Johan Derksen over tonnen verdienen bij ‘Vandaag Inside’: ‘Ik zit hier om één reden: om de poen’

Johan Derksen (73) vertelt tijdens de uitzending van Vandaag Inside met Wilfred Genee (54) en René van der Gijp (61) wat hij doet met de tonnen die hij verdient bij de dagelijkse talkshow. Wat voornamelijk opvallend was is, dat de analist niet per se zegt dat hij het doet omdat hij het leuk vindt. 

Om de poen

Tijdens de uitzending heeft Wilfred aangehaald dat Angela de Jong, die aanwezig was als gast, de ijdelheid van Johan kwalijk nam bij het welbekende kaarsenverhaal. Johan wilde geen excuses aanbieden voor wat hij heeft gezegd. Dit zorgde ervoor dat Vandaag Inside twee weken niet meer te zien was op de buis.

Lees ook
Johan Derksen spreekt zich uit in Vandaag Inside: ‘Kaag, wat ben je toch een smerige, arrogante trut’

Johan reageert en zegt dat hij het ‘ongepast’ vindt dat Angela zijn ijdelheid kwalijk nam: “Ik zit hier om één reden: om de poen. Ik heb drie kinderen, die hebben hetzelfde probleem als alle jonge mensen in Nederland hebben. Die kunnen geen huis kopen. Omdat ik hier zit, kan ik hen alle drie helpen om een huis te kopen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening”, aldus Johan Derksen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress