Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johan Derksen maakt kans op een prijs bij de Online Radio Awards

Johan Derksen maakt kans op een prijs bij de Online Radio Awards

Johan Derksen maakt kans op een prijs bij de Online Radio Awards

Johan Derksen (77) is genomineerd als ‘beste presentator’ bij de Online Radio Awards. De timing voor deze nominatie is opmerkelijk te noemen. Derksen kwam behoorlijk onder vuur te liggen nadat hij opbiechtte dat hij vijftig jaar geleden dader was van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Online Radio Award

Behalve Vandaag Inside, dat inmiddels door de ‘Derksen-gate’ van de buis is gehaald, presenteert Johan Derksen ook een programma voor Arrow Bluesbox Radio, ook dit radiostation maakt naast Johan kans op een Online Radio Award voor beste online radiostation.

Johan heeft ook een eigen radiostation genaamd Grolloo Radio. Zijn radiostation zat net niet in de top vijf van de genomineerden. Dit laat mediaplatform Spreekbuis.nl weten, zij zijn mede-initiatiefnemer van de prijsuitreiking.

De Achterhoekse presentator moet de strijd opnemen tegen Roderick Veelo (TPOdcast, Wierd Duk (Het Land van Wierd Duk), Tim Op het Broek (KINK) en Mayoni Oosterhoff (Hallokids Radio). Zij zijn namelijk ook genomineerd voor beste presentator. Voor het beste onlineradiostation zijn Arrow Classic Rock, KINK, Hallokids Radio en JINX Radio genomineerd.

Lees ook
Een comeback van ‘Vandaag Inside’? Johan Derksen reageert op de geruchten

Prijzen

De prijs voor beste podcast kan gaan naar Het Land van Wierd Duk, TPOdcast, Kleine Boodschap, RacingNews365, Formule 1 Podcast en Groeten uit het Zuiden! van Snollebollekes-lid Rob Kemps.

De jury bepaalt wie van de genomineerden de winnaar wordt. De jury bestaat onder meer uit radiomakers Erik de Zwart, Domien Verschuuren en Vincent Bijlo. De prijzen worden op 19 mei tijdens een awardshow in Hilversum uitgereikt.

Wij zijn benieuwd of de jury de prijs voor ‘beste presentator’ daadwerkelijk aan Johan Derksen zal uitreiken. Zou jij dat terecht vinden?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress