Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jochem Myjer reageert fel op Yolanthe Cabau over bucketlist bij Op1: ‘Het triggert mij gewoon’

Jochem Myjer reageert fel op Yolanthe Cabau over bucketlist bij Op1: ‘Het triggert mij gewoon’

Jochem Myjer reageert fel op Yolanthe Cabau over bucketlist bij Op1: ‘Het triggert mij gewoon’

Begin deze week was de premiere van de Nederlandse romantische komedie Liefde Zonder Grenzen. Om die reden schoof Yolanthe Cabau afgelopen woensdag aan tafel bij Op1. Aan tafel zat ook cabaretier Jochem Myjer. Op Yolanthe’s opmerkingen over het afwerken van een bucketlist reageert Jochem Myjer fel. 

Bucketlist

Lange tijd is Jochem Myjer zelf heel erg ziek geweest door een tumor in zijn ruggenmerg. Na een lange revalidatie is hij eindelijk weer een beetje de oude. Hij vindt de nieuwe film Liefde zonder Grenzen die gaat over kanker en het afvinken van een bucketlist allesbehalve realistisch. In de film speelt Yolanthe een kankerpatiënt die niet vertelt aan haar omgeving dat ze ziek is. Tijdens haar ziek zijn werkt ze een bucketlist af. “Ik ben door deze film op te nemen anders gaan kijken naar dingen. Het heeft ons aan het denken gezet”, zegt Yolanthe over de film. “Het is een mooi theatraal gegeven en het zal absoluut een leuke film zijn, maar als je hoort dat je doodgaat dan denk je niet: Shit, ik had nog willen bungeejumpen boven een vulkaan”, reageert de cabaretier spottend.

“Het triggert mij gewoon, het is onzin dat je een lijstje moet afwerken”, reageert Jochem hierop. Volgens hem is het afvinken van een bucketlist met spannende activiteiten erop niet dat waar je het eerste aan denkt als je ziek blijkt te zijn. “Op dat moment denk je namelijk: één, shit, waarom heb ik zo hard gewerkt, twee, had ik maar meer tijd aan mijn gezin besteed en drie, waarom heb ik die vriend die altijd maar een klootzak is geweest zolang te vriend gehouden? Dát zijn de dingen die je denkt”, legt Jochem uit.

Tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Yolanthe zoekt een nieuwe liefde: ‘Kleine, kale mannen maken óók kans’

De actrice was niet eens met de opmerking van Jochem. “Nou, dat is wel heel persoonlijk, want ik heb heel veel mensen gesproken, want ik heb natuurlijk research gedaan voordat ik deze rol ging spelen. En ook de moeder van de regisseur, Aram van de Rest, is overleden aan kanker. En daar hadden we ook heel veel informatie en input van.”, aldus Yolanthe. De twee worden het niet eens en op Twitter zijn de meningen ook verdeeld.

Reacties op Twitter

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: NPO Start