Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim blikt terug op speciaal moment uit ‘Idols’-tijd en… bijzondere kledingkeuze: ‘Heb je dat lelijke ding nog?’

Jim blikt terug op speciaal moment uit ‘Idols’-tijd en… bijzondere kledingkeuze: ‘Heb je dat lelijke ding nog?’

Jim blikt terug op speciaal moment uit ‘Idols’-tijd en… bijzondere kledingkeuze: ‘Heb je dat lelijke ding nog?’

Jim Bakkum (32) werd dan misschien tweede in het eerste seizoen van ‘Idols’, maar er stond hem daarna wél een glansrijke carrière te wachten. Ongeveer een jaar na zijn deelname aan de talentenshow sleepte hij een TMF Award in de wacht, waarop hij nu terugblikt met een tweetal memorabele foto’s uit die tijd. De zanger steekt daarbij de draak met zijn eigen outfit, wat bij menig volger voor veel hilariteit zorgt.

Jim Bakkum terugblik TMF Awards

Op een van de kiekjes is te zien hoe Jim vol trots poseert met de bokaal in zijn handen; de andere foto is van hem en zijn medekandidate Dewi Pechler. “THROWBACK! TMF Awards 2004”, begint Jim bij de fotoreeks. “Zestien jaar en ik won mijn eerste TMF Award als Beste Nieuwkomer. Wat een herinneringen.” Al spottend sluit hij af: “Swipe —> en wat voelde ik me tof in mijn witte tanktop.”

Bijzondere kledingkeuze

Jim tagt fotograaf William Rutten in zijn post, die de zanger destijds heeft vastgelegd op de gevoelige plaat. Hij kan het niet laten om te reageren op de kledingkeuze van Bakkum. “Heb je dat lelijke ding nog?”, vraagt hij zich af. Een fan vult aan: “Die riem er ook bij! Heerlijk!”

Lees ook
Eén gezicht: speelt Jim Bakkum óf toch Guus Meeuwis de hoofdrol in deze nieuwe romcom?

De Bachelorette

Het is zeker niet de eerste keer dat Jim de spot drijft met zijn kledingkeuze van vroeger. Een paar weken geleden, toen de Videoland-serie De Bachelorette met Gaby Blaaser (34) van start ging, deelde hij ook al een kiekje uit de oude doos. “Stijl is niet te koop”, schreef hij er gekscherend bij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram