Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Smelt: Jim Bakkum deelt té schattige foto van knuffelende dochters

Smelt: Jim Bakkum deelt té schattige foto van knuffelende dochters

Smelt: Jim Bakkum deelt té schattige foto van knuffelende dochters

Net als haar leeftijdsgenootjes kan ook de oudste dochter van Jim Bakkum (32) momenteel niet naar school. Posy moet daarom thuis haar huiswerk maken, wat haar zusje Molly wel heel gezellig maakt voor haar.

Dochters Jim Bakkum

Op Instagram deelt Jim een tweetal mierzoete kiekje van zijn beide dochters. “Huiswerk doen met je kleine zusje naast je is niet altijd even makkelijk. Maar wel inténs lief”, schrijft de acteur en zanger bij de foto’s.

#Smelt

Volgers van Jim reageren massaal met hartjes onder de post. “Smeeeeheeeeellllt”, reageert een fan. Een ander tikt: “Daar word je toch blij van!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Huiswerk doen met je kleine zusje naast je is niet altijd even makkelijk. Maar wel inténs lief. ? Swipe ➡️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Jim als vader

Onlangs deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Drie kinderen

Ook in Story vertelde de zanger en acteur onlangs over het gezinsleven. Destijds vertelde hij dat hij altijd heeft gedacht vader te worden van twee kinderen. “Maar toen Posy drie jaar was, bekroop Bettina en mij het gevoel dat er nog genoeg ruimte en liefde is voor een derde. En dat het je dan ook gegeven is om nog een kindje te krijgen, is fantastisch”, aldus Bakkum. Wel erkende hij dat het leven nu een stuk zwaarder is. “We waren natuurlijk al een tijdje uit de luiers en nu beginnen we weer opnieuw. Maar ik moet wel zeggen dat we veel ‘steun’ krijgen van Lux en Posy. Zij vinden zo’n klein zusje ontzettend leuk. Posy behandelt haar soms alleen iets te veel als een pop. Dan moeten we echt zeggen dat ze voorzichtig moet doen, omdat Molly geen pop is. En Lux wil alleen maar met haar knuffelen. Zo lief.”

Lees ook
Wat een knapperd: Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen jongste dochter voor het eerst goed in beeld

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen we deze foto ruim twee maanden geleden namen, hadden we nooit kunnen denken dat onze dagen er nu zo iedere dag uit zouden zien. Deze foto staat voor mij echt voor ons gezin. De hectiek. De chaos. De liefde. Iedere hap die we willen nemen wordt bijna uit ons mond gekeken (vooral door dat kleine wimperkaboutertje) en bij iedere stap die we zetten worden we gevolgd en nagekeken ? Deze en meer plaatjes van ons gezin kun je vinden in de speciale uitgave van @AndCGram ‘Oh Baby’. • Verder hoop ik dat iedereen het goed maakt. En het uithoudt. En nogmaals wil ik er op hameren dat we moeten blijven denken aan alle slachtoffers en mensen in de zorg en de supermarkten die nog steeds zo hard voor ons werken, met groot risico voor zichzelf. Het enige dat wij moeten hebben is geduld. Hoe lastig dat ook soms is. Fijne zondag voor iedereen. Waar je ook bent. ❤️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram