Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum te druk: ‘Soms wist ik niet meer wat ik aan het promoten was!’

Jim Bakkum te druk: ‘Soms wist ik niet meer wat ik aan het promoten was!’

Jim Bakkum te druk: ‘Soms wist ik niet meer wat ik aan het promoten was!’

Acteur, presentator, musicalster en vader; Jim Bakkum heeft flink wat ballen hoog te houden. Het vaderschap en zijn carrière eisen allebei veel tijd, waardoor de zanger nu aangeeft duidelijkere keuzes te moeten gaan maken. “Ik had het rond de kerstdagen zó druk, dat ik soms niet eens meer wist wat ik nou aan het promoten was”, zegt Jim in De Telegraaf.

Stripper
De zanger schittert momenteel op het witte doek in de Nederlandse speelfilm Onze Jongens. Met deze rol kan Jim nóg iets op zijn toch al indrukwekkende CV zetten, namelijk stripper. Voor de rol at de jonge vader volgens een streng dieet en trainde hij erg veel om goed in shape te raken. “We leken wel een stelletje wijven dat aan het lijnen was”, zegt Jim over dit proces.

Luiers verschonen
Zijn vrouw Bettina is ontzettend trots op hem, maar het leven met twee jonge kinderen eist ook veel van haar aandacht. “Natuurlijk is Bettina trots op hoe ik er in Onze Jongens uitzie en hoe ik dans. Maar als ik thuiskom is het eerste wat ze vraagt of ik even de luier van de kleine wil verschonen.”

Strakke planning
Tijd voor rust is er niet, want de komende tijd staan er alweer ontzettend veel dingen op de agenda voor Jim. “Ik ga in januari weer zes weken met Simone Kleinsma de theaters in met Musicals in concert. Daarna breng ik deze zomer een zelf geschreven kinderboek met liedjes uit. En in het najaar hoop ik weer iets met muziek te doen.

Superdruk
Ondanks deze drukte is Jim wel ontzettend dankbaar en blij voor alle mooie projecten die zijn kant op komen het aankomende jaar. “Het wordt dus weer superdruk”, concludeert hij in het interview. “Maar begrijp me niet verkeerd; het gaat hartstikke goed met me en daar ben ik ontzettend blij om.”

Zo vonden ze me in de duinen. 📸 @martika_avalon 👖@tricjastyling

A photo posted by Jim Bakkum (@jimbakkum) on

 

Bron: RTL, Telegraaf

Lees ook: