Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum deelt kiekje met Jamai uit de oude Idols-doos: ‘Met de grootste schoenen óóit op TV vertoond’

Jim Bakkum deelt kiekje met Jamai uit de oude Idols-doos: ‘Met de grootste schoenen óóit op TV vertoond’

Jim Bakkum deelt kiekje met Jamai uit de oude Idols-doos: ‘Met de grootste schoenen óóit op TV vertoond’

Jim Bakkum deelt weer eens een kiekje uit de oude doos. Op de foto is hij te zien met zanger Jamai, 19 jaar geleden bij Idols. Wat zijn ze toch leuk hè! Er volgden al snel veel enthousiaste reacties van Jims volgers. 

Kiekje uit de oude Idols-doos

“8-3-2003 – 19 jaar geleden schreven we TV-geschiedenis”, begint Jim de tekst onder zijn post. “Met de grootste schoenen óóit op TV vertoond. Wat een tijd. Bijna 20 (!!) jaar geleden…”, grapt hij.

Je kunt je dit moment vast nog herinneren, uitgelaten voor de tv. Was jij team Jim of team Jamai? In ieder geval was het een onvergetelijke avond; de finale van het eerste seizoen van Idols in 2003. Een volger denkt ook terug aan de avond en schrijft: “Heel Nederland op z’n kop voor jullie 2 👌🏻 overal posters en gillende meiden & kijk waar jullie nu staan ❤️”

Een andere volger vindt dat de tijd voorbijgevlogen is en schrijft: “Niet normaal. Ik had nog een tekening gemaakt met ‘hup Jamai’ 😂😂😂 Inmiddels basisscholen aan het uitkiezen voor mn zoontje 😵 #timeflies” Ook is er te lezen dat veel volgers al dan niet stiekem verliefd waren op Jim. Nou, dat begrijpen wij wel!

Lees ook
Zanger en acteur Jim Bakkum (34): ‘Het is nu tijd dat ik bewustere keuzes ga maken’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress