Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een knapperd: Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen jongste dochter voor het eerst goed in beeld

Wat een knapperd: Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen jongste dochter voor het eerst goed in beeld

Wat een knapperd: Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen jongste dochter voor het eerst goed in beeld

Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) zijn op Instagram regelmatig open over hun gezinsleven, maar blijven voorzichtig in het herkenbaar in beeld brengen van hun kinderen. Waar we de twee oudsten – Lux en Posy – weleens hebben mogen bewonderen, bleef Molly’s gezichtje een mysterie. Tot nu.

Het gezin is op de kiek gezet voor tijdschrift &C. De fotoshoot vond plaats in januari, het resultaat deelt Bettina maar al te graag op Instagram. Daarbij benadrukt ze dat het gezin vrijwel nooit een fotoshoot doen. “Maar we zijn gek op Chantal Janzen (zij was, buiten onze familie om, de eerste die wist dat we dat ouders werden, we speelden toen alledrie in Wicked)”, schrijft ze.

Samen

Wat vooral bijzonder is, is dat Molly nu voor het eerst volledig herkenbaar in beeld is. “Ik zou iedere dag wel honderd foto’s van de kinderen willen plaatsen, zó ongelofelijk trots ben ik op ze, maar hier is er alvast één. Dit zijn wij. In deze tijd meer samen dan ooit. Soms zitten we elkaar aan te kijken in ons huis, wat zo nu en dan gevuld lijkt met 33 kinderen, en dan kunnen we niet geloven dat ze allemaal bij ons horen.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MOLLY… ?En m’n man natuurlijk, die zèker ook, maar m’n lieve Molly… Zucht. ❤️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Jim als vader

Onlangs deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Drie kinderen

Ook in Story vertelde de zanger en acteur onlangs over het gezinsleven. Destijds vertelde hij dat hij altijd heeft gedacht vader te worden van twee kinderen. “Maar toen Posy drie jaar was, bekroop Bettina en mij het gevoel dat er nog genoeg ruimte en liefde is voor een derde. En dat het je dan ook gegeven is om nog een kindje te krijgen, is fantastisch”, aldus Bakkum. Wel erkende hij dat het leven nu een stuk zwaarder is. “We waren natuurlijk al een tijdje uit de luiers en nu beginnen we weer opnieuw. Maar ik moet wel zeggen dat we veel ‘steun’ krijgen van Lux en Posy. Zij vinden zo’n klein zusje ontzettend leuk. Posy behandelt haar soms alleen iets te veel als een pop. Dan moeten we echt zeggen dat ze voorzichtig moet doen, omdat Molly geen pop is. En Lux wil alleen maar met haar knuffelen. Zo lief.”

Lees ook
Jim Bakkum: ‘Bettina snapt dat ik na een drukke dag even alleen wil zijn’

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

22/11/12 – Hoeraaaa Lux 7 jaar ??? – Wat ben ík trots op mijn jongen ❤️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram