Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes en Lil’ Kleine doen samen oproep na vermeende Ibiza-rel: ‘Dit moet gewoon stoppen’

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine doen samen oproep na vermeende Ibiza-rel: ‘Dit moet gewoon stoppen’

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine doen samen oproep na vermeende Ibiza-rel: ‘Dit moet gewoon stoppen’

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn samen gaan zitten voor een statement na alle ophef over de (vermeende) mishandeling op Ibiza. Het stel doet een oproep om de verhalen te laten rusten en zegt dat er in de ruzie geen fysiek geweld is gebruikt. 

Gearresteerd

Eind mei werd de rapper in de boeien geslagen op Ibiza, op verdenking van het mishandelen van zijn 31-jarige verloofde. Een insider vertelde eerder over de arrestatie: “Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen”, aldus de bron. “Voor ze hem zijn handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden.”

Geseponeerd

De zaak tegen de rapper werd geseponeerd, maar de geruchten rondom huiselijk geweld bleven. De realityserie van Jiamie werd zelfs gestopt door Discovery+. “Naar aanleiding van het nieuws van ons talent Jaimie Vaes hebben wij besloten om de opnames van de serie voorlopig te onderbreken. Wij blijven Jaimie helpen en ondersteunen, zoals wij doen bij al onze talenten”, aldus een woordvoeder kort na de vermeende gebeurtenis.

Reactie Jiamie Vaes

Nu reageert Jiamie Veas voor het eerst zelf op alle ophef rondom de vermeende mishandeling. Ze vertelt in een video waarop zij met Lil’ Kleine te zien is: “Dit moet gewoon stoppen. We voelen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Geen fysiek geweld

Ze voegt daaraan toe dat zij en haar vriend Lil’ kleine zonder twijfel de beste ouders zijn voor zoontje Lío Zion. “Wij zullen nooit, nooit iets doen om hem in een ongezonde of gevaarlijke situatie te zetten. Na het incident die avond – en dat willen we echt benadrukken – die avond is er geen fysiek geweld geweest.”

Lees ook:
Lil’ Kleine en Jaimie Vaes geven opmerkelijk gezamenlijk statement: ‘Niets waar van de geruchten

Veel pijn

“Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en wij snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben’, vervolgt ze. ‘Dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn dat ruzie maken oké is. Maar wat er nu wordt verspreid is ontzettend treurig en doet ons ontzettend veel pijn.”

Liever zijn

Lil’ Kleine voegt daaraan toe dat hij zijn vrouw nooit opzettelijk pijn zou doen. “Hij gaat wel iets liever zijn”, zegt Jaimie. Het stel vraagt voor nu om rust. “Het is nu wel genoeg geweest. En dan hopen we gewoon, samen met ons gezin, hier ook weer sterker uit te komen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Bron: Viva | Beeld: Brunopress