Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jessie Jazz openhartig over haar relatie met Tim Douwsma

Jessie Jazz openhartig over haar relatie met Tim Douwsma

Jessie Jazz openhartig over haar relatie met Tim Douwsma

Zanger Tim Douwsma (29) is inmiddels al een jaar samen met Jessie Jazz Vuijk en de twee zijn nog steeds gek op elkaar. Aan Beu Monde vertelde Jessie openhartig over haar relatie met de zanger. 

De 22-jarige Jessie is Miss Nederland 2015 en deed mee aan Expeditie Robinson. Toen ze Tim Douwsma ontmoette was het liefde op het eerste gezicht. Beau Monde interviewde haar en vroeg haar de hemd van het lijf over haar relatie met de bekende zanger.

Niet altijd makkelijk

Het mag duidelijk zijn dat de twee nog steeds dolverliefd zijn. Over Tim zegt Jessie: ‘Tim is een heel intens mens. Hij heeft een groot hart, hij gaat volledig voor mij. Tim is oprecht met zijn en mijn familie. Hij geeft veel liefde en daarom kan ik echt mezelf zijn bij hem.’

Maar hoewel ze vanaf het begin dol waren op elkaar was het niet makkelijk, ze vertelde aan Beau Monde: ‘We hebben mooie gesprekken gehad. In het begin was het zoeken, Tim was ontzettend druk. We waren beiden heel verliefd, maar het was een hectische periode. Tot op een avond op zijn dakterras alles op zijn plek viel. Ik begreep dingen van hem die ik eerder niet begreep. Hij gaf zich helemaal over aan mij en ik aan hem. Het was super mooi weer, er was een sterrenhemel, het was heel romantisch.’

Lover and best friend 💛@timdouwsma #beautifulsunsets #unconditionallove

A photo posted by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

Powerkoppel

En nog steeds zijn ze allebei druk met hun werk, maar dat laten ze niet tussen hen in komen. Ze zegt eerlijk: ‘Ja, ik denk dat wij elkaar erg versterken. We vinden ons werk leuk en supporten elkaar daarin, maar we weten wel echt wat belangrijk is. Wat wij samen hebben is het allermooist, de veilige haven. Daar zal niemand tussenkomen.’ Mooi gezegd Jessie!

💕 #liefdesslotjes #parijs

A photo posted by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

Lees ook:

ZIEN: Tim Douwsma showt afgetrainde lijf!

Yolanthe openhartig over vermeende tweede zwangerschap

DIT ZIJN ZE: de vrouwelijke verleidsters van ‘Temptation Island’ 

Bron: grazia.nl