Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jeroen Rietbergen wil zijn verhaal doen bij strafrechtelijk onderzoek

Jeroen Rietbergen wil zijn verhaal doen bij strafrechtelijk onderzoek

Jeroen Rietbergen wil zijn verhaal doen bij strafrechtelijk onderzoek

Het is vast niet langs je heen gegaan. Jeroen Rietbergen wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zijn advocaat Peter Plasman laat aan ANP weten dat Jeroen mee zal werken met het strafrechtelijk onderzoek.

Strafrechtelijk onderzoek

Door het openbaar Ministerie werd naar buiten gebracht dat er een strafrechtelijk onderzoek wordt opgesteld vanwege de aangiften tegen vier personen die met The Voice of Holland te maken hebben. Het zou gaan om Jeroen Rietbergen, Ali B, Marco Borsato en een regisseur.

Jeroen Rietbergen doet zijn verhaal

Jeroen zal meewerken aan het strafrechtelijk onderzoek. Tijdens het strafrechtelijk onderzoek kan hij, als een van de verdachten, zijn kant van het verhaal doen.

Rietbergen zal dan ‘met kracht ontkennen’ dat hij schuldig is aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, aldus zijn advocaat.

Lees ook
Openbaar Ministerie stelt strafrechtelijk onderzoek in naar wanpraktijken bij ‘The Voice Of Holland’

Vermeende seksverslaving

Jeroen Rietbergen heeft een tijdje in een kliniek in de VS gezeten vanwege zijn vermeende seksverslaving. Voor alle aangiften en beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag plaatsvonden, woonde hij nog samen met Linda de Mol en haar twee kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress