Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol, is weer aan het werk

Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol, is weer aan het werk

Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol, is weer aan het werk

Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol, is weer in het openbaar gespot na het The Voice-schandaal. De muzikant wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Sindsdien is hij gestopt met zijn werkzaamheden. Tot nu. 

De ex van Linda

Jeroen Rietbergen was de muzikaal leider bij The Voice of Holland. Tot hij in januari werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Momenteel is er een strafrechtelijk onderzoek ingesteld, wegens vijf aangiftes tegen meerdere personen, waaronder Jeroen.

Jeroen moest zijn werkzaamheden als muzikant neerleggen door alle ophef. Hij besloot zelf te stoppen als bandleider bij The Voice. Ook gaf hij toe dat hij relaties van ‘seksuele aard’ heeft gehad met diverse vrouwen achter de schermen.

Daarnaast strandde zijn relatie met presentatrice Linda de Mol. Linda was kapot van de breuk.

Lees ook
De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

Weer aan het werk

Jeroen verdween van de radar toen het schandaal aan het licht kwam. Deze week is hij weer in het openbaar gespot, bij een wielrenfeestje in Abcoude. Daar speelde hij in een bandje achter de toetsen. RTL Boulevard deelde beelden van Jeroens muzikale kunsten op hun website. Het is nog de vraag of Jeroens werkzaamheden bij kleine feestjes zullen blijven.

Linda gaat zelf ook weer aan het werk. Vanaf september zal ze weer te zien zijn bij Miljoenenjacht en keert ze terug bij LINDA. magazine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress