Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jennifer Lopez krijgt haar eigen docu (net als deze andere celebs)

Jennifer Lopez krijgt haar eigen docu (net als deze andere celebs)

Jennifer Lopez krijgt haar eigen docu (net als deze andere celebs)

Jennie from the block kan natuurlijk niet achterblijven, nu ongeveer iedereen een eigen docu heeft. Netflix volgde Jennifer Lopez (52) voor een documentaire die op 14 juni verschijnt. 

De film over Lopez’ leven gaat Halftime heten en zal op 8 juni al te zien zijn op het Tribeca filmfestival in New York. Haar optreden op de Super Bowl in 2020, dat ze samen met Shakira deed, staat centraal in de documentaire. Ook haar optreden tijdens de inauguratie van de Amerikaanse president Biden werd gevolgd. En La Lopez blikt terug op haar muziek- en filmcarrière.

Dat J. Lo niet de eerste zal zijn met een eigen docu, is wel bekend. Maar kende je deze celeb-docu’s al? 

1. Framing Britney Spears

Na Britneys zwangerschapsnieuws kunnen we wel weer een kleine opfriscursus ‘Brit’ gebruiken. In deze documentaire zie je hoe Britney werd uitgebuit door haar vader, hoe ze is behandeld door de paparazzi en hoe ze op hele jonge leeftijd al werd geseksualiseerd. We zien hoe Brit in 2008 onvrijwillig werd opgenomen in een psychiatrische kliniek na haar beruchte ‘instorting’. Sinds die tijd verdween ze van de aardbodem en had ze geen controle meer over haar eigen financiën en carrière. Dankzij deze docu kwam de zaak van Britney tegen haar vader Jamie Spears onder een vergrootglas te liggen en kreeg ze uiteindelijk haar vrijheid terug. 

Kijk Framing Britney Spears via AppleTV (huur)

Lees ook
Britney Spears is zwanger van haar derde kind: dit zijn haar twee puberzonen

2. Homecoming: a film by Beyoncé

Heb jij het historische optreden van Beyoncé op Coachella in 2018 gemist? No worries! In deze docu zie je alle ins en outs. Het toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.

Kijk Homecoming: a film by Beyoncé op Netflix

3. Justin Bieber: Seasons

In Seasons zien we hoe Biebs zijn carrière en leven weer oppakt na het cancellen van het laatste deel van zijn Purpose tour. Samen met zijn vrouw Hailey en zijn team zet hij de schouders er weer onder. Ook krijg je een inkijkje in de relatie van Hailey en Justin en zie je welke rol zij speelt in zijn carrière en leven.

Kijk Justin Bieber: Seasons op YouTube

4. Miss Americana

Taylor Swift geeft ons in deze documentaire een blik in haar leven tijdens een transformerende periode in haar leven. Ze zoekt de weg tussen de verwachtingen die de wereld van haar heeft en wie ze zelf wil zijn. Ook vertelt ze meer over haar eetstoornis en andere gebeurtenissen die haar gemaakt hebben tot de vrouw die ze nu is. 

Kijk Miss Americana op Netflix

5. Gaga: Five Foot Two

Wat kan deze vrouw niet? In deze Netflix-documentaire volgen we Lady Gaga bij de release van een nieuw album, de voorbereiding op haar Super Bowl-optreden en haar strijd met lichamelijke en emotionele problemen.

Kijk Gaga: Five Foot Two op Netflix 

6. Amy 

De documentaire over Amy Winehouse móet je echt gezien hebben. Het geeft een inkijkje in haar bizarre leven, vanuit haar eigen perspectief. Je ziet niet alleen het succesverhaal, maar ook de keerzijde. Wij hielden het niet droog.

Kijk Amy op Videoland of Netflix

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl/ Flair.be/ Veronica Superguide | Beeld: Brunopress