Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jennifer Lopez en Drake zoenen zich een weg naar 2017

Jennifer Lopez en Drake zoenen zich een weg naar 2017

Jennifer Lopez en Drake zoenen zich een weg naar 2017

Het lijkt er steeds meer op dat Drake en Jennifer Lopez wel degelijk een stelletje zijn. De zanger en de zangeres deelden enkele dagen geleden al een kiekje op Instagram waarop ze in elkaars armen liggen, maar een officiële verklaring over hun relatie is er nog niet gekomen. Het vermoeden werd echter gisteren enkel maar groter nadat de twee al zoenend en dansend op een liefdadigheidsfeestje werden gespot. 

Andere gasten op het feestje zijn het allemaal over een ding eens: Jennifer Lopez en Drake zijn verliefder dan ooit. Het duo werd gisteren gespot op een liefdadigheidsfeestje in Los Angeles en het ging er héél gezellig aan toe. Het thema van de samenkomst was ‘Winter Wonderland Prom 2016‘ waarbij op het einde van de avond ook de ‘Prom King’ en ‘Prom Queen’ werden verkozen. En wie beter dan de verliefde J-Lo en Drake. Het koppel poseerde ook gewillig in de photobooth en leek zich niets aan te trekken van de andere aanwezigen.

(Muziek) Partners

Hoewel er dus nog steeds geen officiële verklaring is gekomen van beide sterren, vertelde een ingewijde van de zangeres eerder al aan People Magazine dat er wel degelijk iets speelt tussen haar en de rapper. “Terwijl ze samenwerken aan muziek, vermaken de twee zich ook prima op een heel andere manier”, vertelde de bron. “Jen houdt van de aandacht en ze lijkt er erg blij mee tijd met hem te kunnen spenderen. Drake is een charmeur. Hij behandelt Jen met heel veel respect. Ze lijkt erg gecharmeerd van hem.”

Drake & JLo ❤ @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

Een video die is geplaatst door Karla (@slayitlikejlo) op

I need oxyjen @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

Een video die is geplaatst door Karla (@slayitlikejlo) op

YALL IM SHOOK IM ON THE FLOOR @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

Een video die is geplaatst door Karla (@slayitlikejlo) op

I’m on the floor @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

Een foto die is geplaatst door Karla (@slayitlikejlo) op

Lees ook: