Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Red carpet goals: Jennifer Lopez en Ben Affleck keren samen terug op de rode loper

Red carpet goals: Jennifer Lopez en Ben Affleck keren samen terug op de rode loper

Red carpet goals: Jennifer Lopez en Ben Affleck keren samen terug op de rode loper

We houden van alle J. Lo en Ben- oftewel, Bennifer – content die we maar kunnen krijgen. Gisteravond werden onze harten weer blij gemaakt met een nieuwe mijlpaal in de relatie van de twee celebrities. Jennifer Lopez en Ben Affleck keerden namelijk na achttien (!) jaar samen weer terug op de rode loper. 

Jennifer Lopez en Ben Affleck rode loper

De première van de film The Last Duel, waar Affleck een rol in vertolkt, is het eerste evenement dat de 52-jarige zangeres en de 49-jarige acteur weer als stel bezoekt. In juli maakten ze bekend hun relatie weer nieuw leven in te blazen.

Verloofd

De laatste keer dat Bennifer, zoals we het stel het liefst noemen, samen over de rode loper liep was in februari 2003 tijdens de première van Daredevil. Affleck en J.Lo waren destijds zelfs verloofd. Maar de enorme media-aandacht voor het koppel zou de reden zijn geweest dat Bennifer geen stand hield.

Lees ook
Bennifer is back: het is eindelijk bevestigd door Jennifer Lopez zelf

Niet lang single

Jennifer is pas sinds kort weer vrijgezel. In april zag de zangeres en actrice haar relatie met haar verloofde Alex Rodriguez stranden. Kort daarna werd bekend dat Jennifer weer samen met Ben was.

Zie hieronder de video die E! News op hun Instagram heeft geplaatst. Hier zie je hoe Jennifer en Ben voor het eerst weer samen op de rode loper verschijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door E! News (@enews)

Bron: ANP | Beeld: Instagram, Brunopress