Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jennifer Lawrence (31) is in verwachting van haar eerste kind

Jennifer Lawrence (31) is in verwachting van haar eerste kind

Jennifer Lawrence (31) is in verwachting van haar eerste kind

Heuglijk nieuws: actrice Jennifer Lawrence (31) en haar man Cooke Maroney zijn in verwachting van hun eerste kind. Een woordvoerder van Jennifer bevestigt dat tegenover People. 

Jawoord

Over de ins en outs van de zwangerschap laat de woordvoerder verder niet veel los. Jennifer en Cooke werden voor het eerst in juni 2018 aan elkaar gelinkt. In de februari daarop verloofde het stel zich. Jennifer gaf op 19 oktober 2019 op Rhode Island haar jawoord aan de galeriehouder .

‘Geweldigste mens ooit’

Wat hadden we graag willen rondkijken op dat huwelijk met genodigden als Adele, Emma Stone en Kris Jenner. Dat Jennifer en Cooke gek op elkaar zijn, is overduidelijk. In juni 2019 noemde de Oscarwinnares haar geliefde ‘het geweldigste mens dat ik ooit heb ontmoet’. ‘En hij wordt alleen maar leuker.’

Op de vraag waarom ze met Cooke wilde trouwen, antwoordde Jennifer: ‘Ik weet niet, ik begon bij de basics. Hoe voel ik me? Is hij aardig? Is hij lief? Hij is het gewoon. Ik weet dat dat stom klinkt, maar hij is de geweldigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Dus ik ben heel blij dat ik een Marooney word.’ En nu er een mini-Marooney onderweg is, kan hun geluk waarschijnlijk al helemaal niet op.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld: Brunopress