Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jennifer Ewbank geeft update na schokkend ongeluk dochter (7): ‘Ze is nog ontzettend angstig’

Jennifer Ewbank geeft update na schokkend ongeluk dochter (7): ‘Ze is nog ontzettend angstig’

Jennifer Ewbank geeft update na schokkend ongeluk dochter (7): ‘Ze is nog ontzettend angstig’

De zevende verjaardag van het dochtertje van Jennifer Ewbank (33) veranderde deze zomer van een sprookje in een ware nachtmerrie. Emily belandde in het ziekenhuis met een schedelbreuk nadat een pony haar tegen het hoofd trapte. Ze werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze twee weken verbleef. Twee maanden na het drama geeft de zangeres een update over hoe het nu met Emily gaat.

Nog niet helemaal de oude

Een stuk beter, zo laat Jennifer weten via Instagram. “Fysiek gaat het heel goed! Ze maakt echt stappen en ze voelt geen pijn of last ergens meer”, schrijft de zangeres in de update. Dat betekent niet dat haar dochter weer helemaal de oude is. “Omdat ze tot eind augustus bloedverdunners krijgt vanwege de trombose in haar hoofdje, zijn we nog wel voorzichtig en moeten we uitkijken met vallen en stoten in verband met risico op inwendige bloedingen.”

Enorm angstig

“Haar mentale gesteldheid, dat is een ander verhaal. Emily is volgens haar moeder nog ontzettend angstig. “Het liefst wil ze niet meer naar buiten. Paniek kan bij haar van 0 naar 100 schieten op onverwachte momenten.” Dat komt doordat het ongeluk voor Emily in een veilige omgeving gebeurde. “Met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Papa en mama om haar heen. Dat zoiets gevoelsmatig uit de lucht kan komen, heeft haar heel veel gedaan.”

Lees ook
Goed nieuws voor Jennifer Ewbank na schedelbreuk dochtertje: ‘Niet normaal wat een gevoel van opluchting dit geeft’

Kleine vechter

Over het ongeluk schreef Jennifer toen haar dochter na twee weken het ziekenhuis mocht verlaten: “Ongeloof, verdriet, boosheid, onzekerheid, angst en besef. Alles kwam bij ons voorbij, maar dit meisje heeft vooral haar kracht laten zien. Ze is zo’n ongelofelijke vechter! […] Na negentien prikken, twee CT-Scans, complicaties en hersteldagen doet Emily het inmiddels ontzettend goed! Terwijl ik dat laatste schrijf, klop ik af, want we zijn er nog niet.” Eind juni deelde de zangeres het bericht dat Emily wonderbaarlijk genoeg geen hersenschade heeft opgelopen door de trap.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Bron: STORY | Beeld: ANP