Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Jennifer Aniston reageert emotioneel op bijzondere vraag van fan

Zien: Jennifer Aniston reageert emotioneel op bijzondere vraag van fan

Zien: Jennifer Aniston reageert emotioneel op bijzondere vraag van fan

Jennifer Aniston was op het Giffoni Film Festival in Italië en beantwoorde daar vragen van fans. Een van de vragen had de 47-jarige actrice echter absoluut niet zien aankomen en roerde haar tot tranen toe. 

Wat de fan dan vroeg wil je weten? Hij vroeg: “Ik zou graag willen weten of het wel eens is voorgekomen dat je opstond en je afvroeg wie je was

De vraag ontroerd Jennifer enorm en haar antwoord is heel eerlijk, open en uitgebreid. ze zegt: “Ja, dat moment ken ik. Er zijn zelfs niet genoeg vingers en tenen in de kamer om te tellen hoe vaak dat gebeurd is.

Aan het einde van de dag zijn we allemaal mensen, of we nou een serveerster, bakker, student, of wat dan ook zijn, aan het einde van de dag kunnen we allemaal tegen de muur lopen en denken: ik kan niet meer verder of dit is te veel of mijn hart kan deze pijn niet aan of ben ik wel goed genoeg? Zal ik dit aankunnen?

En op de één of andere wonderlijke wijze moet je hier doorheen komen. Je denkt gewoon, ‘Ja ik kan dit, ik kan dit, ja je kunt dit’.”

Bron: Elitedaily.com

Lees ook:

Jennifer Aniston reageert op zwangerschapsgeruchten met ingezonden brief

Is Jennifer Aniston (47) zwanger?

Zien: Adele kust fan per ongeluk vol op de mond