Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een heerlijk gerucht: ‘Jennifer Aniston en David Schwimmer daten’

Wat een heerlijk gerucht: ‘Jennifer Aniston en David Schwimmer daten’

Wat een heerlijk gerucht: ‘Jennifer Aniston en David Schwimmer daten’

Na de comeback van Bennifer gaat ons hart sneller kloppen van het gerucht dat Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten zijn. De Friends-sterren gaven tijdens de reünie onlangs toe dat ze tijdens de opnames lang een crush op elkaar hadden. Het lijkt erop dat ze nu eindelijk gehoor geven aan die vlinders… 

Nooit de grens over

‘We waren als schepen die elkaar passeerden’, verwoorde David zijn verliefdheid op Jennifer ten tijde van Friends. ‘Op een bepaald moment hadden we allebei een enorme crush op elkaar, maar een van ons was altijd in een relatie. Die grens hebben we nooit overschreden, dat respecteerden we’, zei de acteur tegen James Corden.

Lange wandelingen

Sinds die bekentenis houden fans de twee nauwlettend in de gaten. Nu ze beiden single zijn, liggen alle opties weer op tafel. Tabloid Closer schrijft dat Jennifer en David sinds de reünie dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. Ze appen niet alleen, maar David zou zelfs vanuit New York naar haar in Los Angeles zijn gevlogen. Thuis bij Jen maakten ze lange wandelingen door wijngaarden en hielden ze romantische diners. Online werd ook opzichtig geflirt door Jen, die een selfie deelde met een pet waarop ‘we we’re so not on a break’ staat.

Of die hele romance een storm in een glas water is, willen we eigenlijk niet weten. Ross en Rachel die in real life verkering krijgen: als Jennifer Lopez en Ben Affleck elkaar weer vinden, moét dit ook gebeuren toch? Op Twitter hopen ze in ieder geval enorm van wel:

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Brunopress