Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit ‘B&B Vol Liefde’

Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit ‘B&B Vol Liefde’

Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit ‘B&B Vol Liefde’

Fans van ‘B&B Vol Liefde’ vinden dat Bert het maar knap onhandig heeft aangepakt door in zijn bed and breakfast in Saint-Seine. Als hij iets voortvarender was geweest, was Romana misschien wel bij hem in Frankrijk gebleven. Carice en Jelka van Houten zijn ook fan van het programma én Romana, maar niet van Bert. 

Niet terug naar Bert

Ze zien Romana dan ook liever niet terugkeren naar Saint-Seine. Op Instagram Stories deelt Jelka het gesprek dat ze met Carice had over de datingshow. Overigens houden ze het op ‘B&B’, want van ‘vol liefde’ is in vrijwel geen enkele bed and breakfast tot dusver echt sprake. Jelka wil graag dat Romana ’the main deal’ wordt.

Vier leuke mannen

Zus Carice kijkt het programma ook en reageert dat Romana onder geen beding terug moet naar Bert. Jelka heeft een veel beter idee: Romana keert terug in het programma en mag dan kiezen uit vier leuke mannen. Grote kans dat Romana’s fanclub zich ook wel kan vinden in dat plan.

In eerste instantie leken Romana en Bert elkaar gevonden te hebben. Ze beleefden hete avonturen in de sauna, maar helaas: van een stomende romance kwam het niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress