Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek op Glennis Grace: ‘Die vrouw is een volledig asociale tokkie’

Kritiek op Glennis Grace: ‘Die vrouw is een volledig asociale tokkie’

Kritiek op Glennis Grace: ‘Die vrouw is een volledig asociale tokkie’

Glennis Grace deelde na de aanslag op Peter R. de Vries een filmpje waarin ze vertelde wat voor een impact het op haar had. Dit werd de zangeres door velen niet in dank afgenomen en zorgde voor veel kritiek. Ook Journalist Jan Roos deelde zijn mening over de actie van Glennis en was er niet over te spreken.

Jan Roos is er van overtuigd dat Glennis Grace de aanslag gebruikte om zelf weer in de publiciteit te komen. Aan Story vertelt Roos ‘Die vrouw is een volledige asociale tokkie’.

Schreeuwlelijk

‘Een verschrikkelijke, platte, Jordanese schreeuwlelijk. Met een houding alsof ze Whitney Houston zelf is. Misschien de Whitney van Ali Express. Maar ze is geen wereldster, ze is een braderiezangeres! Ik begrijp niet waarom zij denkt dat ze boven mensen staat. Kijk maar eens naar de aanslag rondom Peter R. de Vries. Er wordt iemand vermoord en dan roept zij dat het héél erg voor haar is. En wanneer mensen zeggen dat het even niet over jou gaat, scheldt ze die mensen uit. Dan heb je een geestelijk defect. Ik heb haar zelf nooit ontmoet, maar ze heeft me weleens indirect bedreigd. We zouden dan volgens vriendinnen van haar over onze schouders moeten blijven kijken.’ aldus Jan.

Ook in zijn podcast Roddelpraat bespreekt hij samen met Dennis Schouten de actie van Glennis Grace.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Roos (@laviejanroos)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress