Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnieuw grote klap voor Jan Dulles: zanger verliest vader vlak na overlijden dochtertje

Opnieuw grote klap voor Jan Dulles: zanger verliest vader vlak na overlijden dochtertje

Opnieuw grote klap voor Jan Dulles: zanger verliest vader vlak na overlijden dochtertje

Vlak voor de kerstdagen werd de grootste nachtmerrie werkelijkheid voor Jan Dulles en zijn geliefde Caroline Mol. Op 19 december moest het stel plotseling afscheid nemen van hun dochtertje, dat slechts drie maanden oud werd. Nu, zo’n anderhalve maand later, krijgt de zanger opnieuw een flinke klap te verduren. Zijn vader is namelijk overleden.

Vader Jan Dulles overleden

Op Facebook maakt de 46-jarige zanger het tragische nieuws bekend en brengt hij een ode aan zijn vader. Jan citeert een stuk uit het nummer De Betere Jaren van zijn band de 3JS, waarna hij afsluit met de woorden: “Rust zacht, ouwe!! Je werk zit erop.” De vader van Jan leed aan dementie en zat al een tijd in een verzorgingstehuis.

Condoleances

Onder de post op Facebook stromen de steunbetuigingen binnen voor Jan en zijn naasten. “Jeetje, het houdt maar niet op… heel veel sterkte”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders schrijft: “Hoeveel kan een mens aan? Gecondoleerd en ongelooflijk veel sterkte gewenst voor jou en jouw familie.”

De tekst gaat verder onder de post.

Verlies dochtertje

Slechts een paar weken voor het overlijden van zijn vader moest Jan afscheid nemen van zijn dochtertje Donna, dat in september ter wereld kwam. Een maand na de heftige gebeurtenis deed de zanger een boekje open over het verlies. “Mensen zullen zich afvragen waarom ik dit doe. Ik heb wel het idee dat veel fans, maar ook andere mensen zich afvragen: ‘Hoe zou het nu met hen gaan?’ We hebben zoveel warme berichten uit het hele land mogen ontvangen. Hopelijk kunnen we met ons verhaal ook mensen helpen die in eenzelfde situatie zitten”, zei het 3JS-lid in De Telegraaf.

Lees ook
Jan Dulles open over groot verlies en doodsoorzaak dochtertje: ‘Ze is in mijn armen overleden’

Trauma voor het leven

Ook al proberen ze het dagelijks leven weer op te pakken, het blijft een vreemd gevoel. “Hoe moet je het noemen?”, aldus Jan in hetzelfde interview. “Het is net of alles stil staat na die dag dat het gebeurd is, maar de wereld draait weer verder, alleen voor ons niet. Het is een leeg, heel leeg gevoel.” Ook vertelde hij over het moment waarop het helemaal misging. “Ik pakte haar vast en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram