Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Dulles steekt personeel Schiphol hart onder riem: ‘Verdienen een applaus’

Jan Dulles steekt personeel Schiphol hart onder riem: ‘Verdienen een applaus’

Jan Dulles steekt personeel Schiphol hart onder riem: ‘Verdienen een applaus’

Zanger Jan Dulles spreekt via Instagram zijn waardering uit voor het personeel op Schiphol. Volgens hem verdienen ze een applaus. “Ga d’r maar aan staan als je baas er zó’n fucking puinhoop van heeft gemaakt”, schrijft hij in een story. 

De frontman van de 3JS post op Instagram Stories een lief gezinskiekje vanuit het vliegtuig. Familie Dulles heeft, net als de rest van Nederland, een behoorlijke poos in de rij moeten staan. “Het was even doorbijten gisteren op Schiphol. Het duurde behoorlijk lang.”

Applaus

Op social media lezen we veel ellende en geklaag over Schiphol, van bekend en onbekend Nederland. Maar niet van Jan Dulles! Hij steekt het personeel van Schiphol een hart onder de riem. “Ik wil vooral zeggen dat het personeel van Schiphol een applaus verdient dit jaar. Ga d’r maar aan staan als je baas er zó’n fucking puinhoop van heeft gemaakt.”

Lees ook
In hartje Amsterdam: dit is het studentenhuis waar prinses Amalia gaat wonen

Ook moedigt hij Nederland aan om zich niet af te laten schrikken door de ellende op Schiphol en vooral wél op vakantie te gaan. “Mensen! Laat je niet ontmoedigen. Ga genieten van warme landen deze zomer. We hebben het verdiend!”

Fijne vakantie Jan en gezin!

Bekijk hieronder de story van Jan:

jan dulles

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress