Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Dulles beseft dat mensen anders naar hem kijken na overlijden dochter

Jan Dulles beseft dat mensen anders naar hem kijken na overlijden dochter

Jan Dulles beseft dat mensen anders naar hem kijken na overlijden dochter

Gisteravond was de 3JS-frontman Jan Dulles te gast in het programma ‘Tour de Frans’ van Frans Bauer. In het programma zegt de zanger dat hij verwacht anders door het publiek bekeken te worden. Dat heeft niet zomaar een reden; eind vorig jaar heeft Dulles onverwachts afscheid moeten nemen van zijn dochtertje Donna.

Niet alleen zijn privéleven, maar ook zijn werkende leven zal anders zijn dan voor het overlijden van zijn dochtertje. Optreden wordt heel anders. Ik realiseer me dat mensen anders naar mij kijken, ook op het podium. Het is niet meer ongedwongen. Niet meer van: we gaan met zijn allen een feestje geven en er is niks aan de hand, want er is wel wat aan de hand. Dat zien mensen aan mij.’

Fans

Jan Dulles spreekt de hoop uit dat zijn fans hem een beetje zullen troosten. ‘Dat heb ik ook nodig, zou ik zeggen.’

Donna

Geheel onverwacht verloren Jan Dulles en zijn vrouw Carolina vorig jaar december hun pas drie maanden oude dochter Donna. Door een medische onderzoek bleek de doodsoorzaak een scheurtje in het middenrif te zijn.

Nieuwe zwangerschap

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline mol zijn nu weer in verwachting van een kindje ‘Vooral voor Caroline was het op dat moment een worsteling met haar eigen gevoel’. De zanger vertelt over de dag dat het stel erachter kwam dat ze weer zwanger waren: ‘Mag ik blij zijn? En je verstand zegt “ja hier mag je gerust blij om zijn”, maar je gevoel houdt dat dan tegen’, aldus Jan.

Lees ook
Vriendin Jan Dulles over dubbel gevoel zwangerschap na overlijden dochtertje: ‘Verdriet is nog dichtbij’

Het zal een emotionele decembermaand worden, want niet alleen is dat de maand waarin hun dochtertje Donna in 2020 onverwacht overleed. Ook is Caroline in december uitgerekend van hun tweede meisje. ‘We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken’, liet Jan op Instagram weten tijdens de aankondiging van de zwangerschap.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress