Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes wil graag iets doen voor slachtoffers van huiselijk geweld: ‘Het helpt me misschien bij het verwerkingsproces’

Jaimie Vaes wil graag iets doen voor slachtoffers van huiselijk geweld: ‘Het helpt me misschien bij het verwerkingsproces’

Jaimie Vaes wil graag iets doen voor slachtoffers van huiselijk geweld: ‘Het helpt me misschien bij het verwerkingsproces’

Jaimie Vaes kwam dit jaar veel in het nieuws toen beelden online kwamen waarop te zien was dat ze mishandeld werd door haar (inmiddels) ex Lil Kleine. Jaimie wordt overspoeld met reacties van mensen die ook slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Voor die mensen wil ze graag iets doen. 

Jaimie Vaes huiselijk geweld

De beelden gingen het hele internet over. Op een video was te zien hoe rapper Lil Kleine het hoofd van Jaimie Vaes tussen de deur en het portier van een auto duwde. De rapper werd opgepakt en bracht meerdere dagen door in een cel. De twee verbraken kort daarna hun relatie.

Jaimie zou graag iets willen betekenen voor andere slachtoffers van huiselijk geweld, laat ze weten aan ELLE. Ze krijgt namelijk dagelijks tientallen berichtjes van mensen die ook te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Het zijn er zoveel, dat ze geen tijd heeft om op alle te reageren.

“Eerlijk, als ik op iedereen zou moeten reageren die me een bericht heeft gestuurd, dan zou ik nu nog steeds aan het typen zijn. Maar ik ga er wel iets mee doen.”

Lees ook
Jaimie Vaes is weer aan het daten: ‘Ik vind het af en toe leuk om gezelschap te hebben’

Iets betekenen

Jaimie krijgt zoveel berichtjes van mannen en vrouwen die vergelijkbare dingen hebben meegemaakt, dat ze graag iets voor ze wil doen. “Ik heb nu een stem en ik voel dat ik hier iets kan betekenen. Het helpt me misschien ook bij het verwerkingsproces. Er komt in ieder geval iets moois aan, een project, waar ik nu nog niet zo veel over kan zeggen.”

Jaimie zit momenteel nog middenin het verwerkingsproces, maar hoopt het achter zich te kunnen laten in de toekomst. “Dat we het over een paar jaar helemaal niet meer over deze donkere periode hoeven te hebben, maar gewoon over de leuke werkprojecten die ik doe. Ik wil gewoon happy zijn, dat vooral.”

Momenteel heeft Jaimie de volledige zorg over zoontje Lío. Ook vertelde ze recentelijk dat ze geen contact meer heeft met Lil Kleine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress