Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaimie Vaes staat weer positief in het leven: ‘Pas als je door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen’

Jaimie Vaes staat weer positief in het leven: ‘Pas als je door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen’

Jaimie Vaes staat weer positief in het leven: ‘Pas als je door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen’

Jaimie Vaes heeft een zware periode achter de rug. De mishandeling en de break-up met Lil Kleine hebben er flink ingehakt bij de realityster. In een interview met Grazia vertelt ze dat ze ondanks alle problemen een stuk positiever in het leven staat nu. 

Jaimie weer positief in het leven

Jaimie Vaes had het moeilijk na de break-up met Lil Kleine. Momenteel zorgt zij in haar eentje voor zoontje Lío. Ze heeft geen contact meer met de rapper. Ondanks alles wat ze het afgelopen jaar heeft meegemaakt, staat de realityster weer positief in het leven, vertelt ze in een interview met Grazia.

“Ik voel me veel sterker; het klinkt als een cliché, maar tijd heelt gewoon heel veel. Ik zal niet zeggen dat ik er al voor honderd procent ben, maar mijn gedachtes en mijn gevoel als ik wakker word, zijn niet meer dáár. Die zijn in het heden en ik focus me nu op leuke, positieve dingen. Na alles wat er gebeurd is, krijg ik vaak de vraag hoe het met me gaat. Voor het eerst durf ik te antwoorden: ‘Het gaat goed.’ Dat was hiervoor wel even anders.”

Negatieve reacties

Wel vond Jaimie alle negatieve reacties op haar relatie met Lil Kleine heel lastig. “Als je er zelf niet emotioneel bij betrokken bent, kun je niks over zo’n situatie zeggen. Ik snap echt wel dat mensen oordelen, als buitenstaander zou ik waarschijnlijk hetzelfde hebben gedaan. Ik heb vroeger ook weleens tegen vriendinnen gezegd: ‘What the fuck doe jij hier nog?’ Dan zag ik het verdriet in hun ogen en dacht ik: hoezo laat je dit toe?”

Toch is het heel anders als je dit overkomt, aldus Jaimie. “Je gaat aan jezelf twijfelen en bent ook bang om alleen te zijn. Pas als je eruit hebt durven stappen en door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen.”

Lees ook
Jaimie Vaes staat open voor tweede kindje: ‘Als het goed voelt, sluit ik het niet uit’

Druk met carrière

Jaimie heeft de afgelopen tijd in ieder geval niet stilgezeten. Het derde seizoen van de serie Jaimie: In the Vaes lane is te zien bij Discovery+ en ze is bezig met een eigen sieradenlijn. “Ik heb net mijn eigen sieradenlijn uitgebracht. GOULD’21 bestaat uit belly chains, enkelbandjes en chokers.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress